12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Vaas Flower: laat je bloemen stralen!

Vaas Flower is een trendy vaas van HKliving. De vaas is gemaakt van keramiek en heeft een okergele kleur. Met deze vaas laat je jouw bloemen stralen. De zachte oker kleur past namelijk goed in veel verschillende interieurstijlen, maar is ook goed te combineren met andere meubels en woonaccessoires. Daardoor past de vaas altijd bij jou in huis!

Plaats deze vaas op een mooie bijzettafel of combineer het met onze andere woonaccessoires. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende mooie vazen en beelden die hier goed bij passen, maar je kan de vaas ook combineren met mooie andere artikelen. Alles is mogelijk! Hierdoor vindt deze vaas altijd een plekje bij jou thuis!

Kijk hier om een deel van onze woonaccessoires te zien. Of kom langs bij ons in de showroom. Hier vind je een hele hoop mooie woonaccessoires, waaronder mooie vazen. In de showroom kan je deze meteen mixen en matchen, zodat je ziet wat wel en niet bij elkaar past. Bovendien kan je hier inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

14,95
ARTIKELNR.: 9069065

Als afgebeeld:

Vaas Flower
materiaal: keramiek
kleur: okergeel
afmeting (hxbxd): 23x10x10cm

€14,95

Merk: HKLiving

Opties
voor vaas Flower zijn er geen andere opties beschikbaar