Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Vaas Boloni: je bos bloemen wordt zo nog mooier!

Vaas Boloni van Light & Living is een mooie accessoire voor in huis. Het heeft een klassiek tintje waardoor het mooi opvalt. Met deze vaas creëer je een mooi plekje voor al jouw bloemen.

Een huis zonder accessoires oogt vaak een beetje kaal. Vazen, flessen, potten en beelden zorgen er namelijk voor dat je huis een gezellige en sfeervolle plek wordt. Bovendien zorg je met accessoires ervoor dat je een interieurstijl creëert die past bij wat je uitstraalt. Boloni past daar perfect bij. De vaas heeft een bruine kleur en is uitgevoerd in fijn keramiek. Dit zorgt ervoor dat het goed te combineren is in verschillende stijlen en het daardoor altijd zorgt voor een gezellige sfeer.

Boloni is overigens ook goed te combineren met een hoop verschillende woonaccessoires. Een andere mooie vaas of een gaaf beeld zullen het helemaal afmaken.

De vaas is onderdeel van het merk Light & Living. Dit merk heeft een groot assortiment aan mooie, kwalitatief hoogwaardige producten met een uniek en hedendaags design. Light & Living wil je continu blijven verrassen met nieuwe populaire thema’s in verlichting, meubilair en woondecoratie.

52,95
ARTIKELNR.: 90442w3

Als afgebeeld

Vaas Boloni
materiaal: keramiek
kleur: bruin
afmeting (hxbxd): 24x13x13cm

€ 52,95

Merk: Light & Living

Opties
voor vaas Boloni zijn er geen andere opties