fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Tetrim

Ranke elementen, sfeervolle ledverlichting en hoogwaardige lak-, keramiek- en houtoppervlakken bepalen de kwaliteit van Tetrim. Een grote keuze aan formaten, modules en materialen biedt daarnaast oneindig vele ontwerpmogelijkheden. Bovendien kunnen alle modules  met elkaar worden gecombineerd. De combinatie van kubusvormige en L-vormige elementen heeft een licht en bijna zwevend effect. Terwijl de heldere vormen en kleuren juist zorgen voor een moderne ambiance.  Het samenspel van greeploze gelakte oppervlakken, hoeken en open vakken is het spiegelbeeld van de Tetrim architectuur. Lees verder >

Pagina: 1 / 1

Greeploos

Als combinatie of juist als afzonderlijk element: met zijn greeploze fronten is Tetrim de blikvanger in elke ruimte. Verschillende lakfronten met brons- of zilverkleurige lijsten maken een groot aantal opstellingen mogelijk. Daarnaast zorgen de uittrekelementen en deuren met push-to-open functie voor gemak. Matte lakfronten in zachte witte en grijze tinten trekken de aandacht naar de spannende meubelarchitectuur met een mix van open wandkasten, verlichte vakken en gladde fronten.

Variëren maar!

Mat grijs of hoogglanslak in bordeauxrood? Tetrim voegt nog meer kleuraccenten toe: zijdematte lak met bronskleurige omlijstingen en gesatineerd, aan de achterzijde gelakt glas bieden een contrasterend alternatief voor witte versies. Wie van meer kleur houdt, kiest voor hoogglanzende vitrines en sideboards in bordeauxrood of ijsblauw. Beide varianten bieden opbergruimte en mogelijkheden om kamers creatief in te richten.

3-D ontwerp op maat

Bij de Ruijtermeubel beschikken wij over een grote afdeling van dit mooie en kwalitatief hoogwaardige designmerk. Hier krijg je een goede indruk van wat dit merk allemaal te bieden heeft. Met de wandopstellingen van Hülsta kun je namelijk echt alle kanten op qua afmetingen, toepassingsmogelijkheden, materialen, bijzondere opties en kleurcombinaties. De verschillende kastsystemen maken maatwerk daadwerkelijk mogelijk. Daarom is het fijn om te weten, dat ons team van vakkundige medewerkers niet alleen heel veel kennis van dit merk en zijn mogelijkheden heeft, maar ook beschikt over het Hülsta tekenprogramma. Een ideaal hulpmiddel, waarmee zij heel eenvoudig elke gewenste samenstelling en afmeting in jouw interieur kunnen intekenen.