Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

Afgelopen maand stond natuurlijk in het teken van het WK Voetbal in Rusland. Helaas geen wedstrijden waar wij geheel oranje gekleurd in ons mooie interieur naar konden kijken, maar wat was het weer leuk om al die landenteams tegen elkaar te zien spelen. Ik kreeg er in ieder geval geen genoeg van. Vandaar de keuze om met dit blog nog lekker even in de voetbalsfeer te blijven. En om precies te zijn: de ‘NOS Studio Rusland’ sfeer.

Stijlvolle nabeschouwing

Alle ogen gaan tijdens een WK of EK altijd naar de wedstrijden, wat natuurlijk ook logisch is. Toch blijven 9 van de 10 kijkers, bewust of onbewust, ook na de wedstrijden hangen op de betreffende zender waar nog flink wordt nagepraat over de zojuist gespeelde wedstrijden.
Ik keek de wedstrijden eigenlijk steeds op NPO 1, waar na afloop altijd Studio Rusland te zien was. Halverwege het WK kwam ik tot een hele leuke ontdekking. Ik sprong van mijn bank af en schreeuwde enthousiast naar de tv. Mijn huisgenoten kwamen verbaasd de woonkamer in rennen omdat ze dachten dat de wedstrijd nog gaande was, wat natuurlijk niet het geval was. Wel was de volledige NOS WK studio gevuld met, bij De Ruijtermeubel verkrijgbare, meubels van Leolux. Hoe leuk! De hoekbank Guadalupe, de salontafels Liliom; ze stonden echt goed in deze setting. Maar thuis in jouw eigen woonkamer staan ze natuurlijk nog veel beter!

Uniek grafisch één-tweetje

Ieder meubelstuk heeft een eigen stijl en uitstraling. In principe kunnen heel veel meubelstukken in totaal verschillende interieurs en woonstijlen toch een mooie passende plek krijgen. Toch zijn er van die meubels die qua stijl zo uitgesproken zijn, dat ze het mooist tot hun recht komen in een specifiek interieur. Zo ook deze bank Guadalupe van Leolux. Met deze vorm en ontwerp heeft hij een unieke uitstraling. Het lijnenspel, dat wordt versterkt door de verschillen in kleuren en materialen, vormt een prachtig grafisch geheel. Door dit grafische gevoel op een subtiele manier door te zetten wordt deze bank als het ware opgenomen in zijn omgeving en komt hij totaal tot zijn recht. Iets wat meubels van deze klasse zeker verdienen!

Boeiend spel met een bijzondere uitstraling

Een interieur heeft behalve goede meubels meer nodig om de juiste uitstraling te krijgen. Dat er ontelbare kleuren verf te kiezen zijn hoef ik niet meer te vertellen. Maar waar mijn interieurhart sneller van gaat kloppen zijn de nieuwste trends in behang. Van de mooiste prints tot patronen en materialen; je ziet alles voorbijkomen. In het bijzonder de nieuwste collectie van Arte Walls, muurbekleding om echt mee te pronken. Zo hebben zij in een eerdere collectie Intrique, een heus driedimensionaal behang van stof ontwikkeld dat niet alleen uniek is qua uitstraling maar ook nog eens geluiddempend is. Door middel van warmte wordt er een vorm in de stof geperst, waardoor er een zijdeglans ontstaat, die een boeiend spel van vlak en reliëf, licht en donker, glanzend en mat geeft. Net zo bijzonder is de collectie Harmony die dit merk onlangs op de markt heeft gebracht. De Harmony is een prachtig behang dat is opgebouwd uit geweven papier. Door het zigzag patroon geeft hij een authentiek maar toch zeer modern gevoel.

Vind je dit allemaal prachtig maar ligt jouw voorkeur toch meer bij een glad vlies- of papierbehang? Kijk dan eens naar de nieuwe collectie van BN Wallcoverings. Ontwerper Edward van Vliet heeft speciaal voor dit merk een prachtige collectie op de markt gebracht die perfect in ieder interieur toepaspaar is.

Voorzet voor een uniek en persoonlijk resultaat

Zoals je hebt gelezen, heb ik de meubels die zichtbaar waren tijdens de uitzendingen van Studio Rusland als uitgangspunt genomen. Om deze in een perfecte harmonie in een interieur te plaatsen ben je er met deze meubels alleen nog niet. Samen met nog meer door mij geselecteerde meubels en accessoires kun je een uniek resultaat creëren. Net als een voetbalteam en dat allemaal passend in je eigen interieur!

Tekst: Interieurarchitect Lisa Voet 
Beeldmateriaal: Studio Rusland (NPO1), Leolux, BN Wallcoverings, Arte Walls, Coco Maison, Brinker Carpets, Claudi Design,

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.