fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sta-op fauteuil Twisto: de maatwerkfauteuil met een twist!

Sta-op fauteuil Twisto is een model waar je alle kanten mee op kunt. Zo is de stoel helemaal op maat samen te stellen. Dat betekent dat je kan kiezen uit meerdere armleuningen, rugmotieven, relaxfuncties en vele stofferingen.

  • Snel leverbaar
  • Enorm veel mogelijkheden
  • Topkwaliteit

Bovendien kan de sta-op fauteuil ook voor jou op maat worden gemaakt. Zo is eer keuze uit drie maten: small, medium en large. Hierdoor past de stoel altijd binnen jouw wensen.

De stoel wordt bediend met een gasveer. Hiermee worden de rugleuning en voetklep bediend. Daarnaast heb je de optie om de fauteuil uit te voeren met een relaxfunctie bestaand uit twee motoren. Hiermee bedien je met enkele knopjes de verstelling van de rugleuning en de voetklep los van elkaar. Bovendien is er nog de mogelijkheid om deze functie uit te breiden met een sta-op functie. Deze functie zal de fauteuil oplichten en als hij bijna de hoogste stand heeft bereikt kiept de fauteuil iets voorover zodat je eigenlijk al bijna rechtstaat. Hierdoor kun je eigenlijk zo wegwandelen. Heel handig, vooral als je wat moeilijker ter been bent.

Bovendien krijg je standaard een accu wanneer je kiest voor een relaxfunctie met twee motoren. Zo kun je de fauteuil vrijstaand plaatsen zonder dat je hoeft te struikelen over al die snoeren. Echter, moet je wel extra betalen voor een accu wanneer je kiest voor de sta-op functie.

De sta-op fauteuil Twisto is leverbaar vanaf € 2399,-

vanaf: 2.399,-
ARTIKELNR.: 10327262

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Sta-op fauteuil Twist
materiaal: leder Granada
kleur: Ash
afmeting (hxbxd): 112 x 066 x 079 cm
zithoogte: 43 cm
zitdiepte: 49 cm
uitvoering: XS, 2M+sta-op, rugmotief 7, arm200 dicht ,kruisvoet 32 zwart

€ 2499,-

Merk: IN.House

 

 

Opties:
de fauteuil Twisto is leverbaar in diverse kleuren, maten en materialen

Elementen:
discvoet
kruisvoet
dichte arm
open arm hoekig, rond, gepoedercoated, RVS leder of RVS stof
2 motoren
met accu
met bediening