12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Leestijd: 4 minuten

Wooninspiratie

Lisa Voet

Lisa Voet

Lisa is interieurarchitect. Haar doel is om bewoners met hun woning te verbinden. Iedere woning is namelijk anders en er is niets zo persoonlijk als een interieur.

De zon laat zich vaker zien, de wind gaat liggen en de temperatuur gaat langzaam iets omhoog. Buiten is het lente en binnen is het maar saai. Natuurlijk houd ik mij aan de richtlijnen en blijf ik zoveel mogelijk thuis. Toch moet ik zeggen dat mijn interieur wel een frisse lentewind kan gebruiken. Gelukkig is er goed nieuws voor iedereen die, net als ik, de deur niet uitgaat of niet uit wil gaan. Shoppen bij de Ruijtermeubel kan vanuit je luie stoel! Hoe je je voor kunt bereiden op je aankoop en ook daadwerkelijk online kunt winkelen bij de Ruijtermeubel, vertel ik je in deze blog.

Inspiratie op sociale media

Wooninspiratie vind je tegenwoordig overal. Tijdschriften, tv-programma’s, sociale media en vooral Pinterest zijn groot favoriet. Voor een flinke dosis inspiratie kun je ook op meerdere kanalen van de Ruijtermeubel terecht. Neem eens een kijkje bij de blogs onder het kopje inspiratie op de website. Ook op Instagram vind je een afwisseling van fijne inspiratiebeelden, prachtige meubels en inspirerende moodboards. Een net zo inspirerend kanaal voor wooninspiratie van de Ruijtermeubel is Pinterest. Hier vind je veel borden met beelden per woonstijl. Maar ook zijn hier moodboards te vinden die zijn voorzien van kleuren en materialen. Sla deze beelden op in je eigen Pinterest account en verzamel zo een bord geheel in jouw stijl en met jouw voorkeuren.

Pinterest: het platform voor inspiratie

Online favorieten verzamelen

Met een moodboard op zak heb je al een aardig houvast als het gaat om woonstijl en kleurgebruik. Het leuke begint nu, namelijk het selecteren van meubels. Laat het nou net zo zijn dat de Ruijtermeubel je hiermee kunt helpen. Logisch, in een showroom van 12.000 m2 moet er toch genoeg te vinden zijn. Maar juist in deze tijd is het niet meer per se nodig om inspiratie op te doen in de winkel. Ook op de website kan je dit doen. Ben jij online meubels tegengekomen die je leuk vindt? Voeg ze dan toe aan je favorieten door op het hartje onder de tekst te klikken. Op deze manier kun je ze op een later moment gemakkelijk bekijken. Door op het hartje boven de producten te klikken, zie je al je favorieten bij elkaar. Een fijn overzicht waarmee je later naar de winkel kunt om gericht te kunnen handelen. Ook kun je zo in één klap alle prijzen opvragen. Voor je dit kunt doen, is het belangrijk voorbereid te zijn.

Jouw wishlist kun je heel makkelijk delen, zowel op sociale media als via de mail

Een persoonlijke offerte aanvragen bij de Ruijtermeubel

Ben jij tijdens een eerdere keer shoppen bij de Ruijtermeubel of op de website je ideale meubel tegengekomen en wil jij hier meer van weten? Denk hierbij aan de prijs in een bepaalde maat, maar ook in welk materiaal je het meubel wilt hebben. Nu hoor ik je denken, er staat toch een prijs online? Klopt, dit is de vanaf prijs. Het materiaal waarin je je meubel wilt en de maat van het meubel, hebben invloed op de prijs. Heb jij dus een bank, tafel, kast of ander meubel gezien en wil jij graag de prijs in jouw voorkeur weten? Vraag dan een offerte aan en noteer zo veel mogelijk wensen, zodat de offerte echt bij jouw aanvraag past.

Shoppen bij de Ruijtermeubel vanuit je luie stoel

Ben je gek op een combinatie van meubels die je eerder gezien hebt? Dit kunnen artikelen uit een eerdere blog zijn, maar ook een gedeelte in de showroom waar jouw interieurhart sneller van gaat kloppen. Voeg ze dan met gemak vanuit je luie stoel toe aan jouw favorieten of plaats een offerte. Vanuit een offerte kun je gemakkelijk shoppen bij de Ruijtermeubel. Heb jij nou al een offerte liggen of weet je al hoe jij je meubels wilt? Bestellen kan je dan direct doen door te bellen naar 023-5481000.

Van je favoriete hoekje in de winkel, naar je favorieten online

Tekst: Lisa Voet


Lisa Voet

Interieurarchitect

Interieurarchitect Lisa Voet heeft als professioneel adviseur een frisse kijk op interieurs en woontrends.