12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Salontafel Twinny: een salontafel met sfeer!

Salontafel Twinny past goed in elke moderne huiskamer. Of je de tafels nou samen of los neerzet, het geeft altijd een mooie sfeer. Ook in een industrieel of design interieur zal deze set salontafels mooi passen. Het blad van Twinny is volledig asymmetrisch, waardoor het opvalt. Bovendien maakt het deze tafel ook unieker dan vele andere salontafels.

Door de ruimte, eivormige bladen heeft de salontafel ook meer dan voldoende plek voor een flinke bos bloemen of een mooi beeld. Maar ook een schaal met hapjes zal hier zeker niet misstaan.

Twinny is leverbaar als set, maar het is ook mogelijk  de tafeltjes los van elkaar aan te schaffen. Bovendien is de salontafel leverbaar in diverse kleuren en materialen. Hierdoor zal de salontafel altijd passen bij jou in huis!

Wil je weten hoe deze salontafel het best past in huis? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je zien hoe Twinny er uit ziet, maar kunnen onze verkopers ook suggesties doen over hoe het het best past in jouw interieur. Bovendien kan je in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Twinny is als set leverbaar vanaf €775,-

vanaf: 775,-
ARTIKELNR.: 9057509

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Salontafel Twinny
materiaal: HPL plastica
kleur: brons en agaat grijs
afmeting (hxbxd): 37×85,8×95,5cm en 32×78,1x87cm
uitvoering: set bijzettafels HPL plastica in agaat grijs 0027 GA en brons 0794 GA

€ 775,-

Merk: Bree’s New World

Opties
salontafel Twinny is leverbaar in diverse materialen en kleuren
ook los van elkaar te koop