Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

Al jaren is deze stijl geliefd bij jong en oud. Door de eenvoud en vooral de vriendelijke sfeer, waardoor iedereen zich welkom voelt.

Waar veel woonstijlen komen en gaan, is deze stijl gebleven. Wel zijn er in de loop der tijd moderniseringen gekomen.

De combinatie van diverse soorten hout met wit voert nog steeds de boventoon, maar mag tegenwoordig worden gecombineerd met diverse materialen en stoffen. Beige en zandtinten hebben plaats gemaakt voor vergrijsde materialen en pasteltinten. Juist het gebruik van roze en blauw, zorgt voor een fris maar toch warm en romantisch geheel.

Meubels in deze woonstijl gaan ook met hun tijd mee. De sierelementen zijn vervangen door zachte (vaak strakke afgeronde) vormen. Toch kunnen hier rondingen in worden gebruikt, maar dan wel in een moderner jasje.

Twee kleuren te veel? Ga voor het TON-SUR-TON effect! Door gebruik te maken van één kleur in verschillende tinten, zorg je voor een rustig en uitgebalanceerd geheel. 
De kleuren hebben namelijk dezelfde nuances en passen perfect bij elkaar.

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.