12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Dock 5: heerlijk ontspannen!

Relaxfauteuil Dock 5 heeft een rijke uitstraling en maakt gebruik van duurzame materialen zodat je jarenlang heerlijk en ontspannen kunt genieten van deze fauteuil. Standaard zijn de zitting en de rugleuning van relaxfauteuil Dock 5 voorzien van HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort.

  • Verkrijgbaar in Small, Medium of Large uitvoering
  • 3 type armleuningen verkrijgbaar
  • Zeer ruime keuze in stof – en leersoorten

Deze fauteuil heeft een groot aantal mogelijkheden. Zo kies je eerst jouw ideale maatvoering van deze stoel. Vervolgens bepaal je de uitvoering van de armleuning. En als laatste kies je de relaxfunctie.

Relaxfauteuil Dock 5 is in stof leverbaar vanaf € 849,- en in leder vanaf € 1049,-

vanaf: 849,-
ARTIKELNR.: FR0994

Als afgebeeld:

Dock 5 fauteuil
materiaal: Semi split 378
kleur: Beige
afmeting (hxbxd):109x074x079cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 51cm
uitvoering: SMALL uitvoering in leder wax aniline 3802-antraciet met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun, waaier arm en aluminium geborstelde 5-teensvoet (voet D, model EB).

€1349,-

Merk: IN.House

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof of leder
optie maat – S, M of L
optie arm – keuze uit 3 armen
optie voet – keuze uit 3 soorten
verstel optie – gasveer, 2-motorig of 2 motorig met accu

Nadat je de eerste stappen doorlopen hebt, kies je de gewenste relaxfunctie: standaard wordt model Dock 5 uitgevoerd met een handmatig gasveermechanisme. Optioneel is het mogelijk de fauteuil uit te voeren met een elektrische bediening door middel van motoren. Het grote voordeel van een bediening door middel van 2 motoren vormt het individueel bedienen van rugleuning en zitting. Op deze manier heb je veel meer mogelijkheden de ideale relaxpositie te selecteren. Dit mechanisme is tevens uit te breiden met een handige accu zodat er geen snoeren aan te pas komen en je de fauteuil vrijstaand in de kamer kunt plaatsen. Je hebt enkel een snoer nodig om de accu zo nu en dan op te laden.