Terug naar Plattegrond

Bert Plantagie collectie is tijdloos en aansprekend

De exclusieve meubelcollecties van Bert Plantagie zijn een begrip in de wereld van designmeubels. Het op en tot Hollandse merk vertaalt meubeltrends op geheel eigen wijze naar tijdloze en aansprekende creaties met een internationale allure. Het gebruik van oorspronkelijke en natuurlijke materialen en eenvoud van ontwerp kenmerken de meubels als banken, hockers, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels, kasten en dressoirs van dit merk.

De topontwerpers van Bert Plantagie

In de loop der jaren heeft het merk diverse vermaarde Nederlandse designers aan zich kunnen binden, die samen zorgen voor de aansprekende creaties uit de collecties van Bert Plantagie. Die creaties zijn niet alleen mooi, kleurrijk, eigentijds, stoer of robuust, maar vooral ook comfortabel en altijd handgemaakt met de meest hoogwaardige materialen.

Live beautiful

Mooi wonen, dat is wat de topdesigners van Bert Plantagie in gedachten hebben bij hun prachtige ontwerpen. Daarom is de keuze bij de moderne meubels van dit exclusieve Nederlandse woonmerk zeer uitgebreid en geheel af te stemmen op elke wens, smaak en woonstijl. Zo kan er voor de stoelen uit maar liefst 60 verschillende kleuren stof en 48 lederkleuren worden gekozen. En ook de banken en tafels kunnen geheel naar eigen wens op het gebied van opstelling en toepassing worden samengesteld. Met deze uitbreide keuze en eindeloze variatie is het mogelijk je eigen unieke designmeubel te creëren. En ook nog eens voor een betaalbare prijs.

Om de keuze uit het enorme aanbod van kleuren, stoffering en opstellingen eenvoudiger te maken, geeft professioneel interieurarchitect Lisa in haar blog ‘Het kiezen van een bank’ diverse tips en een stappenplan richting je ideale bank.