Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

De woonmaand start officieel in oktober. Toch staat ook de maand september al helemaal in het teken van interieur. Het zomerse weer is voorbij, het is ’s avonds eerder donker en we gaan weer meer binnen leven. September is voor mij dan ook altijd een soort ‘opwarm’maand. Niet omdat het buiten nou zo koud is, maar puur om alvast warm te lopen voor de Oktober Woonmaand. Grote merken komen met kersverse collecties, nieuwe kleuren en ook nieuw beeldmateriaal. Ben je klaar voor een voorproefje van nieuwe sferen? Ik kan in ieder geval niet wachten!

Ik – en nog velen met mij – kijk altijd erg uit naar deze tijd van het jaar. Nu de ‘r’ weer in de maand is, betekent dit dat we weer meer binnenshuis te vinden zijn. Wat is er dan lekkerder dan je huis najaar-klaar te maken? Ondanks dat ik zelf altijd over een hoop inspiratie voor mijn interieuradviezen beschik, vind ik het toch ook altijd leuk om geïnspireerd te wórden. Dit doe ik het hele jaar door via allerlei wegen, want overal is inspiratie te vinden. Woonbladen, tv programma’s en internet zijn daarbij de belangrijkste bronnen. Maar toch is er één plek waar ik echt zie wat de nieuwste trends zijn. Dit zijn de grote interieurbeurzen, waarvan ik er ook dit jaar weer een aantal ga bezoeken. Uiteraard zien jullie als vaste lezers van mijn blogs een verslag van die bezoeken met tips, trends en beeldmateriaal op deze plek voorbijkomen. Maar eerst een vooruitblik op datgene wat van onze vaste merken gaat komen.

Design On Stock

Opwarmen-voor-de-oktober-woonmaand-Design-on-stock-2

Een merk dat staat voor Nederlands topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door designers, die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. De ontwerpers, die op dit moment bijdragen aan de collectie van Design On Stock, zijn Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi . Design On Stock is niet vaak aanwezig op beurzen, wat ik persoonlijk erg jammer vind. Wel komen zij ieder jaar met een prachtig nieuw magazine, waar mijn interieur-hart sneller van gaat kloppen. In dit magazine staan uiteraard hun nieuwste ontwerpen en kleuren. Maar wat mij altijd vooral aanspreekt, is de fotografie. In al dit prachtige beeldmateriaal verrast de combinatie van kleuren en stoffen mij iedere keer weer en laten ze hun producten keer op keer stralen.

Mijn favorieten van Design On Stock?

Mijn favorieten van Design On Stock?
Zonder enige twijfel is dat de Aikon lounge bank. Een moderne bank die, in welke opstelling dan ook, zijn prachtige ontwerp zichtbaar houdt. De Aikon is een eigentijdse designbank, die door de vele mogelijkheden in opstellingen, maar ook in materialen en kleuren bij iedere woonstijl toepasbaar is. Ook de Barell poefjes zijn fantastisch. Je kunt ze gebruiken als salontafel, als bijzettafeltje of als extra zitplek. Vooral de combinatie van verschillende formaten, kleuren en materialen maakt de Barell speels en uniek.

Bert Plantagie

Een ander prachtig merk dat tot de top van de Dutch Design meubelmerken behoort, is Bert Plantagie. Door met veel bekende ontwerpers samen te werken, vernieuwen ze keer op keer hun collectie. Niet alleen met meubels, maar ook de stoffen en materialen blijven telkens verrassend. Bert Plantagie is ieder jaar bij diverse interieurbeurzen aanwezig. Ik kijk er dan ook enorm naar uit ze daar weer te zien. Zullen ze totaal nieuwe producten hebben, of juist nieuwe combinaties van bestaande producten? Ik ben erg benieuwd en laat het jullie binnenkort maar wat graag zien.

Mijn favorieten van Bert Plantagie?

Mijn absolute favoriet is de tafel ‘Stella’. Deze designtafel is een echte eyecatcher; stoer, maar tegelijk ook verfijnd en uniek. Deze tafel is in ieder interieur prachtig, welke woonstijl dit ook is. Samen met de ‘Kiko’ stoel vormt hij een waanzinnige eethoek. Benieuwd naar het resultaat van deze samenstelling? Direct bij binnenkomst in de winkel van De Ruijtermeubel vind je deze geweldige combinatie.Mijn absolute favoriet is de tafel “stella”, dit is een design tafel is een echte eyecatcher. Hij is stoer maar tegelijk ook verfijnd en uniek. Deze tafel is in ieder interieur, welke woonstijl dit ook is, prachtig. Samen met de “Kiko” stoel vormt hij een waanzinnige eethoek. Benieuwd naar deze combinatie? Direct bij binnenkomst bij de Ruijtermeubel vindt je deze waanzinnige combinatie.

COCO Maison

Coco-mainson-kussens

COCO Maison is een uniek en compleet decoratiemerk. Doordat het alleen verkrijgbaar is in de Benelux, past het merk zich goed aan naar de trends die zich in deze regio afspelen. Met zoveel keuze aan verschillende kleuren, stijlen en smaken is er altijd wel iets in de collectie dat bij je past. COCO Maison is uitsluitend verkrijgbaar bij premium dealers, waar De Ruijtermeubel er één van is. Daar kun je de ontwerpen van dit merk vinden op de afdeling van Henders & Henzel. Ook COCO Maison vernieuwt zijn collectie regelmatig. Zij creëren eerder en liever compleet nieuwe producten dan nieuwe kleurvarianten op een al bestaand product. Erg leuk, want zo heb je ieder seizoen weer een totaal nieuw item in huis. Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe collectie van dit decoratiemerk? Online lichten zij al een tipje van de sluier op, maar ook bij De Ruijtermeubel is al veel nieuws van dit merk te vinden.

Mijn favorieten van COCO Maison?

Wat betreft de producten van Coco Maison heb ik geen specifiek favoriet. Ieder product heeft op zijn eigen manier iets speels en bijzonders. Toch zijn de kleuren die het merk in deze collectie verwerkt wel favoriet bij mij. De rijke tinten blauw, roze en paars zijn erg vernieuwend. Ik verwacht ook zeker dat deze kleuren zich aankomende maanden tijdens de presentatie van de nieuwe trends meer en meer gaan laten zien.

Kun jij net als ik ook niet wachten tot alle nieuwe collecties en kleuren zich onthullen? Houd deze blogs dan goed in de gaten. Ik vertel je namelijk in de Oktober Woonmaand alles over de nieuwe trends op interieurgebied. En mocht je zelfs hier niet op kunnen wachten, breng dan een bezoekje aan de showroom van De Ruijtermeubel om alvast de nieuwste meubels te ontdekken.

Tekst: Interieur architect Lisa Voet
Beeldmateriaal: Design On Stock, Bert Plantagie, COCO Maison

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.