Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

De industriële woonstijl is een grote trend. Ze kenmerkt zich door het zichtbaar te maken van de basis, het rauwe van een woning. Denk hierbij aan bakstenen muren en ruw beton. Lege fabriekspanden, grote open ruimtes met hoge plafonds, oude schoolgebouwen en woningen, die zelf ontworpen zijn en waarbij alle constructies zichtbaar zijn. Dat zijn typische industriële woningen. 

Mede door de krachtige kenmerkende materialen, is deze stijl prima aan te passen naar ieders wens en interieur. Zo kan je ervoor kiezen om voor oude vintage meubels te gaan, maar de industriële stijl is ook perfect te combineren met moderne meubels.

Denk niet alleen aan meubels, maar kijk ook eens naar die witte muur. Met een mooi realistisch behang, krijgt jouw muur in no-time de uitstraling van een betonnen muur. Liever geen behang? Tegenwoordig zijn er stukadoors die een (verroeste) stalen of betonnen muur prachtig kunnen nabootsen.

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.