fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Modena

Modena is voor zij die weten wat ze willen. Deze moderne stijl in geborstelde eik is veelzijdig en flexibel. Een prachtig woonprogramma welke veel opties kent. Mag het nog wat strakker? Probeer dan een keramieken tafelblad (beschikbaar in grijs, antraciet of taupe). Daarnaast kun je ook het onderstel zelf bepalen: zwart of aluminium. Lees verder >

Pagina: 1 / 1

Moderne meubels

Modern is een woonstijl, die al decennialang bestaat en door de jaren heen continue mee verandert met de allerlaatste trends. Toch is de woonstijl altijd herkenbaar aan dezelfde details: de strakke lijnen, rechte hoeken, materialen als chroom, RVS en hoogglanslak en het gebruik van de basiskleuren zwart en wit. Het is een functionele stijl met een luxe uitstraling en zonder overdaad aan meubels en accessoires. Eenvoudig, rustig en overzichtelijk.

Kies wat bij je past

Soms zie je een mooie kast of tafel, maar is deze net te groot of te klein voor je interieur. Dat zit bij de Modena collectie wel goed. De moderne meubels zijn in verschillende maten leverbaar. Wat de grootte van jouw zit- of eethoek ook is, hier vind je het geschikte meubel. Verder zijn er strakke vitrinekasten in verschillende vormen, bijvoorbeeld voor een ruim interieur of voor een juist wat kleinere ruimte. Het past dus vrijwel altijd. Wel zo fijn!

Boscertificaat

Het merk Theuns heeft jarenlange ervaring in het verwerken van massief eikenhout en behoort daarom ook tot één van de top meubelfabrikanten in Europa. Daarom werken zij alleen nog met de beste leveranciers in Europa, die certificaten bezitten om bossen te ontginnen op een ecologische en verantwoorde wijze.

Een FSC- of PEFC-certificaat wordt gegeven aan hout dat afkomstig is van gecertificeerde bosbouw dat duurzaam wordt beheerd. Er zijn strenge regels om het welzijn van het ecosysteem, werknemers en de lokale bevolking te beschermen.