Wie van een interieur vol pure luxe, elegantie en glamour houdt, kan zich zeker uitleven met ons nieuwe merk Richmond. De collectie van dit Nederlandse woonmerk bestaat namelijk uit bijzondere meubels met opvallende combinaties. Items die door hun vorm, kleur of gebruikte materialen direct opvallen en zorgen voor een warme sfeer in je huis.

Continu nieuwe collecties

Naast diverse all-time favourites vult Richmond de collectie regelmatig aan met nieuwe series. Hierdoor ontstaan meerdere lijnen binnen de collectie, die elk verschillende meubels omvatten met dezelfde uitvoering of details. Het zorgt ervoor dat de meubels van Richmond heel goed binnen diverse woonstijlen passen en jij altijd jouw ideale combinatie kunt maken met de items, die jij echt mooi vindt. Van eettafels en stoelen tot salontafels en van dressoirs tot banken en fauteuils. 

Bijzondere details en opvallende accenten

Ga jij voor de gouden accenten of kies je liever zilveren details voor je tafel of kast? Heeft velvet bekleding jouw voorkeur? Wil jij een bank met een statige, hoge rug? Of word jij helemaal blij van een schelpvormige fauteuil? Je vindt het allemaal in de collectie van Richmond. Met dit merk kun je je hele woonkamer inrichten of juist kiezen voor een enkel opvallend exemplaar. Het is helemaal aan jou!

Rijke sfeer en hoog comfort

De meubels van Richmond geven een rijke en soms zelfs sprookjesachtige sfeer aan je interieur. Met bijzondere kleuren en accenten als opvallende stiksels of bijvoorbeeld gekruiste poten zijn het stuk voor stuk echte eyecatchers. Maar ook de kwaliteit waarmee ze gemaakt zijn, is uiteraard om door een ringetje te halen. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen voor het produceren van zijn meubels, waardoor jij altijd kunt genieten van optimaal comfort. Zowel op je prachtige bank als op de stoelen aan je opvallende eettafel.

Compleet assortiment in de winkel

Kom snel naar onze winkel op Woonboulevard Cruquius om de complete Richmond collectie te bewonderen. Kijk, vergelijk en zie met eigen ogen, hoe bijzonder deze meubels zijn. Wil je het comfort van de zitmeubels zelf ervaren? Ga gerust even zitten op zo’n opvallende fauteuil, stoel of bank. Onze adviseurs informeren je vervolgens graag over de vele mogelijkheden van dit merk en helpen je de juiste keuzes te maken op het gebied van materialen, kleuren en afmetingen. Zo kies je altijd precies het meubel, dat het beste past bij jouw stijl en wensen. 

Benieuwd hoe Richmond bij jouw interieur past?

Maak hier dan een gratis interieuradvies afspraak met een van onze interieurexperts!
Richmond Interiors

Hanglamp Camdon

458,-
Richmond Interiors

Tafellamp Colada

144,-
Richmond Interiors

Draaifauteuil Richelle

706,-
Richmond Interiors

Armstoel Sierra

342,-
Richmond Interiors

Eetstoel Darby

274,-
Richmond Interiors

Salontafel Asher

592,-
Richmond Interiors

Eettafel Blax

1.564,-
Richmond Interiors

Bureau Blax

1.120,-
Richmond Interiors

TV dressoir Oakura

vanaf: 1.156,-
Richmond Interiors

Boekenkast Oakura

1.462,-
Richmond Interiors

Vitrinekast Cascade

vanaf: 1.734,-
Richmond Interiors

Armstoel Giovanna

282,-
Richmond Interiors

Armstoel Chrissy

260,-
Richmond Interiors

Salontafel Bloomingville

870,-
Richmond Interiors

Tv-dressoir Hunter

1.132,-
Richmond Interiors

Salontafel Blackbone

646,-

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862