Menu

Henders & Hazel

Hülsta

In de collecties van het woonmerk Henders & Hazel komt de hele wereld bij elkaar. De designers van dit exclusieve merk laten zich graag inspireren door andere culturen en streven er met hun ontwerpen naar een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waarin iedereen zich thuis voelt. Het assortiment bestaat uit zitmeubelen, tafels, kasten, eethoeken en woondecoraties, maar ook volledige woonprogramma’s voor een totaal nieuwe look.

Keerbare lades
De ambachtelijke meubels van Henders & Hazel zijn origineel en eigenzinnig en bieden tal van opties en bijzondere mogelijkheden. Zo hebben kasten keerbare of aan twee zijden uittrekbare lades en zijn banken voorzien van opberg-, slaap- of uitklapbare relaxfuncties. Zelfs een USB aansluiting is mogelijk.

De puurheid van hout
Uiteraard is er bij het ontwerpen van de stoelen en zitmeubelen ook aan het comfort gedacht. En er is een ruime keuze aan warme, stoere stoffen en ledersoorten. Gecombineerd met de natuurlijke puurheid van het gebruikte hout, maakt dit van elk Henders & Hazel meubelstuk een eigentijds en karaktervol onderdeel van ieder interieur.

Vraag in de showroom naar ons complete Henders & Hazel assortiment.

Onze Henders & Hazel collectie: