fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Design on Stock is een echt Nederlands meubelmerk. Van ontwerp tot constructie, alles gebeurt volledig in eigen beheer en op Hollandse bodem. Het merk biedt prachtige designmeubels van een goede kwaliteit en met een eigentijdse uitstraling.

Uitgebreid en uniek assortiment van topontwerpers
Er wordt gewerkt met een team van zeven gerenommeerde Nederlandse topdesigners, als Roderick Vos, Frederik Roijé en Marike Andeweg, die samen verantwoordelijk zijn voor het uitgebreide en unieke assortiment van Design on Stock. Een assortiment, dat bestaat uit diverse stijlvolle banken, fauteuils, poefs en verschillende soorten tafels. Maar je vindt ook bijzondere eetkamerstoelen en accessoires als kussens, krukken en wandelementen in de collectie van Design on Stock. Met de ruime keuze aan kleuren stof en ledersoorten is er altijd een uitvoering, die perfect past bij ieders persoonlijkheid, smaak en interieur.

Kwaliteit voor een scherpe prijs
De kwaliteitsmeubels van Design on Stock stralen stuk voor stuk internationale allure uit en zijn toch oer-Hollands scherp geprijsd. En ‘Made in Holland’, dus zonder lange levertijden of ingewikkelde servicevoorwaarden.

Bekijk alle Design on Stock meubels hier op onze website, of beter nog, kom langs in onze winkel en ervaar zelf het bijzondere van dit Nederlandse meubelmerk.

Benieuwd hoe Design on Stock bij jouw interieur past?

Maak hier dan een gratis interieuradvies afspraak met een van onze interieurexperts!