Vanaf 16 april is de nieuwe showroom van Baenks banken en fauteuils te zien bij de Ruijtermeubel!

Klik hier om een afspraak te maken

Over Baenks banken en fauteuils

Herken jij jezelf in de woorden stijlvol, verleidelijk en eigenzinnig? Dan zijn de Baenks banken en fauteuils iets voor jou! De collectie van dit merk bestaat uit stijlvolle eyecatchers waar je u tegen zegt. Met oog voor detail, een grote focus op kwaliteit en een uitgebreide stof- en ledercollectie, produceert het woonmerk niet alleen meubels die leuk in jouw interieur staan, maar ook nog eens ontzettend lekker zitten. Tel hierbij de standaard 7 jaar garantie die Baenks aanbiedt bij op en je kan terecht zeggen dat dit woonmerk met kop en schouders boven het maaiveld uit steekt! Dus als je houdt van kwalitatief hoogstaande meubels met prachtige ontwerpen die net even anders zijn dan anders, neem dan een kijkje bij de Baenks banken en fauteuils.

hoekbank brentwood

Onderscheidende en eigenzinnige meubels

Het verhaal van Baenks begon in 2016, toen het een aantal succesvolle ondernemers uit de meubelwereld opviel dat er wel heel veel mainstream meubilair te koop was. De ondernemers wilden daar verandering in brengen. Samen startten ze het merk Baenks. Baenks banken, maar ook de andere meubels, moesten onderscheidend zijn. Onderscheidend in vorm én in kwaliteit. De meubels moesten qua kleur en vorm passen bij de tijd, net zoals dat in de fashionindustrie gebeurde.

Net zo persoonlijk als wonen

Baenks kijkt veel naar de fashionindustrie. Niets is zo persoonlijk als fashion en dit wil het woonmerk terug laten komen in zijn meubels. Daarom kun je kiezen voor veel verschillende bekleding. Omdat de Baenks banken, maar ook de nadere meubels, leverbaar zijn in veel verschillende stof- en ledersoorten, passen de meubels altijd bij jou in je interieur!

7 jaar garantie op Baenks banken

Met Baenks banken fauteuils en andere meubels heb je bovendien recht op 7 jaar garantie. Mocht er in deze periode wat gebeuren met jouw nieuwe meubel, dan wordt dit snel en vakkundig opgelost. Bovendien biedt het woonmerk service op tal van problemen die normaal niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen. Kortom, met dit merk ben je verzekerd van jarenlang woonplezier!

Baenks banken in de winkel

Wil jij ook wonen met Baenks banken, fauteuils of de andere meubels, maar weet je niet hoe je deze gave meubels bij jou in huis krijgt? Kom dan langs in de winkel of boek een afspraak voor interieuradvies.

Benieuwd hoe Baenks bij jouw interieur past?

Maak hier dan een gratis interieuradvies afspraak met een van onze interieurexperts!
Baenks

Hoekbank Bloomsbury

vanaf: 2.149,-
Baenks

Hocker Via Roma

vanaf: 279,-
Baenks

Relaxfauteuil Via Roma

vanaf: 1.229,-
Baenks

Draaifauteuil Via Roma

vanaf: 999,-
Baenks

Eetbank Via Maggio

vanaf: 949,-
Baenks

Armstoel Via Maggio

vanaf: 349,-
Baenks

Hoekbank Yorkdale

3.799,-
Baenks

Draaifauteuil Oceana

vanaf: 649,-
Baenks

Draaifauteuil 5th Avenue

vanaf: 899,-
Baenks

Fauteuil 5th Avenue

vanaf: 899,-
Baenks

Bank 5th Avenue

vanaf: 1.249,-
Baenks

Bank Stafford

vanaf: 3.029,-
Baenks

Fauteuil Hickson hoog

vanaf: 829,-
Baenks

Fauteuil Hickson laag

vanaf: 779,-
Baenks

Hoekbank Dardania

vanaf: 3.287,-
Baenks

Fauteuil Castleton

vanaf: 1.229,-
Baenks

Fauteuil Burbank

vanaf: 779,-
Baenks

Eettafel Pyrmont

vanaf: 1.999,-
Baenks

Loveseat Highworth

vanaf: 1.329,-
Baenks

Armstoel Cascina

vanaf: 329,-
1 2 3 4

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862