fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken


Een gezellig plekje

Een bank of fauteuil met sierkussentjes en plaids straalt gezelligheid uit. Een kussen of een dekentje op de bank kleedt je interieur aan. Bovendien zorgen deze woonaccessoires ervoor dat je bank of fauteuil nog comfortabeler wordt. Met kussens kun je namelijk ook je rug en hoofd ondersteunen. Sierkussentjes en plaids zijn daarom onmisbaar in je interieur.

Hoe kies je sierkussentjes?

Allereerst moet je weten hoeveel kussens je wilt hebben. Wil jij je bank vullen met deze comfortabele woonaccessoires of vind je één of twee sierkussentjes wel genoeg? De meeste kussentjes hebben een grootte van 40×40 centimeter of 50×50 centimeter, maar er zijn uitzonderingen. Zo vind je steeds meer ronde of rechthoekige kussens. Voor een speels effect combineer je deze verschillende vormen kussen op de bank. Dit zorgt voor diepte op de bank of fauteuil.

Wanneer je nagedacht hebt over hoeveel kussens je wilt en welke vormen je voorkeur hebben, is het tijd om na te gaan denken over de kleur en het materiaal van het sierkussentjes. Het handigst is om te kijken naar welke kleuren je al in het interieur gebruikt, zodat je dat als basis kan gebruiken. Je hoeft niet alle kussentjes in dezelfde kleur te nemen. Speel met kleuren of kies kussens met een printje. Durf jij het aan om kussentjes in een felle kleur te nemen of ga je voor kussens die rust uitstralen? Alles is mogelijk!

Plaids kunnen altijd

Met een goed boek of tijdschrift wegkruipen onder een kleed is het ultieme recept voor ontspanning. Plaids kun je, net als kussens, in verschillende kleuren en materialen nemen. Zo’n kleed is natuurlijk heerlijk voor tijdens de koude dagen, maar wist je dat je kleedjes het hele jaar door kunt gebruiken. Een kleed is tijdens een koude zomeravond ook onmisbaar. Bovendien kan een kleed op de bank ook gewoon heel veel sfeer in je interieur brengen. Daarnaast is een kleed ideaal in een huis met kinderen. Immers, met zo’n kleed kun je hele mooie tenten maken. Wat je plan ook is, een interieur is pas compleet als daar een plaid in zit.

Elk seizoen weer andere sierkussentjes & plaids

Het voordeel van sierkussentjes en plaids in je interieur is dat je de woonaccessoires in huis heel simpel aan kan passen. In de lente wil je misschien meer groene en gele kleuren in huis, terwijl je in de herfst waarschijnlijk neigt naar rode of bruine tinten. Door verschillende kussens of kussenhoezen in huis te halen, kun je elk seizoen weer een andere sfeer op de bank of fauteuil creëren. Ook je kleed kun je per seizoen veranderen. Kies ’s winters voor een dik fleecedeken en verander deze naar een dunne katoenen kleed zodra het warmer wordt buiten. Zo past je interieur altijd bij het seizoen!

Inspiratie in de winkel

Weet je nog niet zo goed wat je aan kussens en kleden op je bank of fauteuil wilt? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier hebben wij onze sierkussentjes en plaids verspreid over onze banken en fauteuils. Zo zie je meteen hoe het sierkussen of plaid op de bank valt en of het wat voor jou is. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een interieuradvies inplannen of een van onze verkopers benaderen. Bovendien kun je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.