12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Leestijd: 3 minuten

Wooninspiratie

Conny Gruijters

Conny Gruijters

Conny Gruijters werkt als inkoper en interieurdesigner bij de Ruijtermeubel. Ze heeft een grote passie voor wonen en een creatieve kijk op het interieur.

Bijzondere woonaccessoires zijn de smaakmakers in je interieur! Als je het toepassen van deze accessoires goed beheerst, kan je verschillende stijlmogelijkheden aan je interieur geven

Bijzondere woonaccessoires

De bank en vloer als uitgangspunt

Bij een basic interieur zijn je bank en gekozen vloer het uitgangspunt. De vorm en kleur van je basic bank maakt het mogelijk om je interieur verschillend af te stijlen. Daarnaast is het goed om te investeren in een paar mooie basisstukken. Mooie vormgegeven vazen en items van bijzonder materiaal vormen namelijk een duurzame aankoop en maken je interieur af!

Bijzondere woonaccessoires

Sierkussens als bijzondere woonaccessoires

Sierkussens zijn een instant sfeermaker in je woning en daarom onmisbaar in je interieur De ondertonen van de gebruikte kleuren van deze bijzondere woonaccessoires zijn belangrijk. Zij werken samen, ook al kies je voor verschillende patronen. Met verschillende sierkussens verander je al gauw het seizoen in je woning.

Als je af en toe een mooi sierkussen aankoopt die dezelfde kleurtonen heeft als degene die al in je bezit zijn, kan je na verloop van tijd elke keer een andere setting maken. Hierdoor kan je je interieur af en toe een beetje veranderen, waardoor het nooit saai wordt.

Aardewerken vazen

Je kan je interieur ook vormgeven door mooie aardewerken vazen te kiezen als woonaccessoire. De sfeer hiervan verandert al met een bos voorjaars- of zomerbloemen. En in de winter zijn een paar takken voldoende.

Bijzondere woonaccessoires

Een blijvende woonaccessoire

Je basis interieur kan je dus veranderen van stijl of kleur door middel van het gebruik van woonaccessoires. Hierdoor kan je genieten van jouw mooie aankopen. Wil je langer genieten van een bepaald kleurgebruik of woonstijl, dan zou je een overweging kunnen maken voor het schilderen van een wand. Maar ook het plaatsen van de mooie wanddoeken van Urban Cotton kunnen hieraan bij dragen. Op deze manier heb je niet alleen kleur in huis door je gekleurde muur, maar kan je ook makkelijk wisselen van sfeer.

Bijzondere woonaccessoires

Vind je favoriete woonaccessoire in de showroom

Wil je, na het lezen van deze blog, je woning graag aankleden met bijzondere  woonaccessoires? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je een hoop mooie woonaccessoires en er zit altijd wel wat tussen dat past bij jouw woonstijl. Bovendien kan je hier inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Tekst: Conny Gruijters
Afbeelding:
Unsplash, Moome, Urban Nature Culture, Urban Cotton


Conny Gruijters

Master of Interiordesign

Conny Gruijters is als creative designer en inkoper al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de inspirerende afdelingen bij De Ruijtermeubel.