.

Op zoek naar het allerbeste keukenadvies? De Ruijtermeubel en Superkeukens zijn jouw plek voor gloednieuwe keuken inspiratie!
Wist je dat we complete keukens hebben bij de Ruijtermeubel? Want ook de keuken kun je volledig inrichten in jouw persoonlijke stijl. Daarnaast kun je ook terecht bij Superkeukens voor een nieuwe keuken of keukenapparatuur. Gewoon bij ons om de hoek op Woonboulevard Cruquius. Voor het beste keukenadvies zit je hier dus helemaal goed!

Wat zoek jij in een nieuwe keuken?

  • Direct de beste prijs voor een complete keuken of keukenonderdeel
  • 10 jaar garantie, wel zo fijn!
  • Jouw keuken tot in detail gemonteerd
  • Met sterke nadruk op duurzaamheid
  • Krijg een gratis 3D tekening voordat jouw keuken geplaatst wordt
  • Alle keukenapparatuur zijn van betrouwbare A-merken

Deze en nog veel meer voordelen als je een keuken bij de Ruijtermeubel of Superkeukens bestelt! Keuken Cruquius nodig? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak met onze keukenexperts!

voor iedere keuken uit cruquius woonboulevard bieden wij persoonlijke keukenadvies aan
design keuken
landelijke keuken
industriële keuken
Eigentijdse keuken

Laat je inspireren door een keuken uit Cruquius Woonboulevard!

Toe aan een nieuwe keuken? Dan heb je veel verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. En dat kan best een pittige opgave zijn. Gelukkig hebben we bij de Ruijtermeubel en bij Superkeukens veel passievolle keukenexperts tot de beschikking die jou kunnen voorzien van persoonlijk keukenadvies. In het team aan adviseurs zitten onder andere keukenontwerpers, aannemers of interieurontwerpers die je gaan helpen bij het maken van de beste keuze voor jou. Op zoek naar een keuken in Cruquius Woonboulevard? Dan zit je bij ons gewoon goed!

Wat voor soort keukenadvies kan ik krijgen?

  • Adviesafspraak: een keuken kopen doe je namelijk niet iedere dag, dus plan een adviesgesprek in met één van onze keukenadviseurs op locatie!
  • Liever eerst inspiratie opdoen? Dat kan met het digitale inspiratieboek van Superkeukens! Vraag deze hier aan.
  • Wil je direct een goed beeld hebben van jouw droomkeuken? Dan kun je het ontwerptool van Superkeukens gebruiken!

Maak een afspraak
voor interieuradvies

Gratis interieuradvies afspraken zijn op afspraak in de winkel.

Let op: Voor Super keukens afspraken kunt u kiezen uit een tijdslot in de ochtend of in de middag. Vervolgens kijken wij naar de beste mogelijkheid om u in te plannen. U krijgt het exacte tijdslot van ons via de mail (en/of nemen telefonisch contact met u op). Een afspraak duurt ca. 2 uur.