Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Kandelaar Raja: een spannende kandelaar!

Kandelaar Raja is een echte eyecatcher. De goudkleurige panter is onderdeel van het trendy merk By-Boo en staat heel sfeervol op jouw favoriete bijzettafel, kast of vensterbank. Raja functioneert zowel als beeld dan als kandelaar, waardoor het woonaccessoire multifunctioneel is. Een mooie kaars maakt deze kandelaar helemaal af. Bovendien kan Raja hierdoor goed gecombineerd worden met onze andere woonaccessoires!

Raja is leverbaar in een gouden kleur. Deze kleur staat perfect in een vintage interieur, maar zal ook een mooi plekje vinden in een industrieel interieur. Is goud niet echt jouw kleur? Wees dan niet getreurd. Raja is leverbaar in twee kleuren, namelijk goud of zwart. Hierdoor past de kandelaar in verschillende woonstijlen. Dit alles maakt deze kandelaar van By-Boo een perfecte woonaccessoire!

Ben je benieuwd naar deze kandelaar? Wil je Raja graag in het echt komen bekijken of wil je het nog even vergelijken met onze andere kandelaars? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

24,95
ARTIKELNR.: 9064803

Als afgebeeld:

Kandelaar Raja
materiaal: polyresin
kleur: goud
afmeting (hxbxd): 10x32x9cm
uitvoering: goudkleurig

Merk: By-Boo

Opties
de kandelaar is leverbaar in de kleuren zwart of goud