12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Hocker Cream: elegant & comfortabel!

Hocker Cream is een zeer comfortabele voetenbank, welke past bij draaifauteuil Cream. Ga je voor een stof of leder? Kies je juist notenhout of eikenhout voor de kuip? Hoe dan ook, maak met jouw eigen designhocker Cream een unieke combinatie die precies in jouw interieur past.

  • Studio Truly Truly
  • Kuip eiken of noten
  • Past bij draaifauteuil Cream

Met Cream is er veel mogelijk. Ook qua bekleding. Zo kun je kiezen om Cream uit te voeren in een stof of leder. Deze materialen zijn dan weer leverbaar in diverse kleuren. Cream is zo altijd helemaal aan te passen aan jouw interieur.

Het getoonde model is uitgevoerd met een epoxy Silk Nuit draaivoet. Deze voet geeft de hocker een echte design uitstraling. Uiteraard kun je ook kiezen voor een voet in een andere epoxykleur, lakkleur of aluminium. Bovendien is er ook een fauteuil in de serie Cream. Deze fauteuil matcht perfect met de hocker en geeft extra fijne mogelijkheden voor ontspanning.

Doordat Cream in zoveel materialen en kleuren leverbaar is, is deze hocker ook goed te combineren met bijvoorbeeld de bank in je zithoek.

Wil je weten hoe je Cream het best kan plaatsen bij jou thuis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je Cream in het echt bewonderen en kun je meteen zien in welke kleuren deze hocker leverbaar is. Bovendien kan je in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Hocker Cream in stof is leverbaar vanaf € 695,- en in leder vanaf € 750,-

vanaf: 750,-
ARTIKELNR.: 9073040

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Hocker Cream
materiaal: leder Senso
kleur: Black
afmeting (hxbxd): 43 x 59 x 59 cm
uitvoering: R10-850 – voet epoxy – kuip noten

€ 885‬,-

Merk: Leolux

Opties:
Cream is leverbaar in diverse materialen en kleuren stof en leder
kuip – eiken of noten
voet – aluminium gepolijst, epoxy of Leolux lak

Ook leverbaar:
Draaifauteuil Cream