Online interieurafspraak maken

Heb je veel ideeën en wensen over jouw droominterieur, maar weet je niet wat mogelijk is of heb je nog twijfels? Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs. Onze interieuradviseurs hebben een fantastisch oog voor detail en geeft met alle plezier advies over jouw interieur.

Een online interieuradvies kan door:

 • Videobellen interieuradvies
 • Huis aan huis advies
 • E-mail met tekening
 • Passend advies via WhatsApp
Gratis online interieuradvies

Videobellen interieuradvies
(tijdelijk niet beschikbaar)

Uurtje videobellen met onze Interieurontwerpster Lisa? Via beeldbellen kan Lisa je een uur lang helpen met al je interieurvragen. Of het gaat om indeling, kleuradvies of hulp bij het zoeken van de juiste meubels. Voor iedere vraag kun je nu ook online terecht!

Gratis interieuradvies in onze winkel?

Door middel van een telefonisch gesprek, zullen de interieuradviseurs kijken hoe zij jouw het best kunnen voorzien van een interieuradvies. Wordt dit een bezoekje bij jou thuis, is een e-mail met tekeningen en moodboards voldoende of past een advies via Whatsapp beter?

Online interieuradvies
2D ontwerp
Indeling
Stel al je vragen

Hoe werkt een videobel afspraak
voor interieuradvies?

Een adviesgesprek duurt ongeveer 60 minuten. In dit gesprek kun je allerlei vragen stellen over bijvoorbeeld de indeling van een bepaalde woonruimte, kleurgebruik, een interieurstijl, materiaalkeuze of de combinatie van gekozen meubels in je interieur.

Voor iedereen die graag zijn interieur wilt veranderen, maar het huis niet uit wilt of kunt, is online interieuradvies de oplossing. Via beeldbellen kan Lisa je een uur lang helpen met al jouw interieurvragen. Of het gaat om indeling, kleuradvies of hulp bij het zoeken van de juiste meubels. Voor iedere vraag kun je nu ook online terecht!

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, krijg je een bevestigingsmail en staat je afspraak gepland. Gemakkelijk, toch?

Wil jij alles halen uit dit uurtje gratis interieuradvies? Mail dan, minimaal 24 uur van tevoren, je bestanden naar het email-adres dat vermeld staat in de bevestigingsmail. Zo kunnen de nodige voorbereidingen getroffen kunnen worden. De onderstaande punten kunnen heel handig zijn voor een zo’n volledig mogelijk online interieuradvies:
 • Plattegrond van de woning voorzien van alle maten.
 • Foto’s van de ruimte waar hulp bij nodig is (link naar Funda kan ook).
 • Moodboard of inspiratie van woonstijl, kleuren en trends die je aanspreken (mag een link naar Pinterest zijn).
 • Afbeeldingen van meubels die je gezien hebt.

Online interieuradvies

Heb je behoefte aan een interieuradvies, maar doe je dat liever niet via videobellen? Plan dan een afspraak in bij Martin, Svenja of Conny.

 • Passend interieuradvies
 • Kennis van de collectie
 • Inzicht in jouw woonwensen en stijl
 • Gebruik van verschillende materiaal- en kleurstalen
 • Actuele woonstijlen binnen elk budget

Stel online interieur vraag

en krijg antwoord in een van onze Lisa LIVE sessies

Wil je wat weten over kleur, indeling, trends, sfeer of combinatie? Stuur je vraag in via onderstaand formulier. Of stuur een DM via Instagram of Facebook.
Elke eerste vrijdag van de maand zullen we je vraag meenemen tijdens Lisa Live op Instagram. Heb je geen instagram? Geen probleem, we kunnen de video ook per mail sturen (laat dan je e-mailadres achter).

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Bezoek ons

  Spaarneweg 24
  2142 EN Cruquius
  T: 023 5481000
  KvK: 34078862