12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Leestijd: 3 minuten

Wooninspiratie

Lisa Voet

Lisa Voet

Lisa is interieurarchitect. Haar doel is om bewoners met hun woning te verbinden. Iedere woning is namelijk anders en er is niets zo persoonlijk als een interieur.

Dat je voor interieuradvies terecht kunt bij De Ruijtermeubel is niets nieuws. Maar wist je dat je nu ook gratis online interieuradvies kunt krijgen? Een uur lang deskundig interieuradvies en antwoord op al je interieurvragen terwijl je je woonkamer niet meer uit hoeft. Ideaal, toch?

Voor iedereen die graag zijn interieur wilt veranderen, maar het huis niet uit wilt of kunt, is online interieuradvies de oplossing. Via beeldbellen kan ik je een uur lang helpen met al je interieurvragen. Of het gaat om indeling, kleuradvies of hulp bij het zoeken van de juiste meubels. Voor iedere vraag kun je nu ook online terecht!

Online interieuradvies is gemakkelijk in te plannen

Net als met advies in de winkel, kun je via de website een afspraak plannen. Mogelijkheden voor dit advies zijn op dinsdag en woensdag ochtend. Bij de afspraakmodule kies je voor ‘online interieuradvies’. Hier kun je direct zien welke tijden er voor dit advies beschikbaar zijn. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, krijg je een bevestigingsmail en staat je afspraak gepland. Gemakkelijk, toch?

Gratis online interieuradvies
Op de homepage op de website kun je direct een gratis online interieuradvies inplannen

Beeldbellen voor “echt” contact

In de bevestigingsmail staat nog meer informatie die handig is om door te lezen. Gebruik je tijdens dit gratis online interieuradvies je mobiele telefoon? Installeer dan van te voren de juiste app, zodat je nog gemakkelijker van dit advies gebruik kunt maken. Nog een handige tip voor als je tijdens dit advies met je telefoon gaat bellen: zet je telefoon in een standaard of tegen een stapel boeken. Een uur lang je telefoon omhoog houden is lastig en vaak niet handig. Door je mobiel neer te zetten, kun je ontspannen al je interieurvragen stellen en hoef je je niet druk te maken of je de telefoon wel goed vasthoudt.

Handige stukken mailen

Wil jij alles halen uit dit uurtje online interieuradvies? Mail dan, minimaal 24 uur van tevoren, je bestanden naar het email-adres dat vermeldt staat in de bevestigingsmail. Zo kunnen de nodige voorbereidingen getroffen kunnen worden. De onderstaande punten kunnen heel handig zijn voor een zo’n volledig mogelijk online interieuradvies:

  • Plattegrond van de woning voorzien van alle maten
  • Foto’s van de ruimte waar hulp bij nodig is (link naar Funda kan ook)
  • Moodboard of inspiratie van woonstijl, kleuren en trends die je aanspreken (mag een link naar Pinterest zijn)
  • Afbeeldingen van meubels die je gezien hebt

Ready, steady, go! Vraag nu je gratis online interieuradvies aan!

Heb je alle voorbereidingen getroffen en zit je klaar voor het advies? Klik dan op de link in de bevestigingsmail om te beeldbellen en geniet van jouw persoonlijk, online interieuradvies!


Lisa Voet

Interieurarchitect

Interieurarchitect Lisa Voet heeft als professioneel adviseur een frisse kijk op interieurs en woontrends.