Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

Soms heb je dat; een speciaal gevoel bij een specifiek merk. Dat heb ik, als interieurarchitect, natuurlijk ook. Veel meubelmerken zijn favoriet, maar waar mijn liefde-voor-interieur-hart echt sneller van gaat kloppen, is het merk House of Dutchz. Een prachtig woonlabel waar alles in het teken staat van klasse, schoonheid, vakmanschap en duurzaamheid.

NEDERLANDS MERK

Nederland is goed vertegenwoordigd als het gaat om ontwerpers. Zowel in de fashion- als de interieurbranche is er veel talent van eigen bodem te vinden. Wat de collectie van House of Dutchz anders maakt vergeleken met al die andere, is voor mij heel simpel. House of Dutchz is puur, helder en in ieder interieur toe te passen. Buiten het feit dat werkelijk alles van deze collectie een prachtige uitstraling heeft, zijn de meubels nog steeds dichtbij hun doel gebleven. Doordat er goed gekeken is naar een hoog comfort, is je bank of fauteuil niet alleen prachtig om naar te kijken, maar daadwerkelijk heerlijk om op te zitten en vooral: te blijven zitten.

7 jaar garantie

Door de hooggekwalificeerde vakmensen van House of Dutchz bieden alle banken, stoelen en tafels van dit prachtige meubelmerk de beste comfort en kwaliteit. Niet voor niets zit er maar liefst 7 jaar garantie op ieder meubelstuk!

BENIEUWD NAAR MIJN FAVORIETE WOONMERK?

Met meer dan 10.000 vierkante meter showroom en tal van grote merken kan De Ruijtermeubel op meubelboulevard Cruquius je een hele dag voorzien van wooninspiratie. Achter in de winkel, voorbij het restaurant, bevindt zich de House of Dutchz afdeling. Daar kregen niet alleen de meubels stuk voor stuk een mooi plekje. Ook de afdeling zelf is, voorzien van prachtige foto’s, een lust voor het oog!  

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.