12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Spot Two: geeft een fijn familiegevoel!

Fauteuil Spot Two heeft, net als heel veel Pode-producten, een fijn familiegevoel. Toch komt dat bij deze fauteuil nog sterker naar voren dan bij de andere meubels van dit designmerk. Dat komt omdat Spot de neef is van fauteuil Sparkle. Beide fauteuils zijn ontworpen door Thijs Smeets, waardoor ze wat familietrekjes hebben. Toch zijn beide fauteuils ook weer compleet anders. Zo is de zitting van Spot vast gestoffeerd, wat zorgt voor een hele andere uitstraling.

Spot heeft als optie om de binnen- en buitenkant in een andere kleur en/of materiaal te laten bekleden. Zo kun je prachtige combinaties maken, die qua kleur en materiaal altijd passen in jouw interieur. Door de vele verschillende mogelijkheden van deze fauteuil, kan je ook heel gemakkelijk een zo goed als uniek design bedenken. Naast de verschillende keuzes in kleur, stof en leer, zijn er ook nog verschillende opties voor de voet. Verder is de fauteuil ook met bijpassende poef te bestellen.

Benieuwd hoe fauteuil Spot Two het best past bij jou in huis? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van Pode? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers helpen je graag met al je vragen over deze fauteuil en alle andere meubels. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Fauteuil Spot Two is in stof leverbaar vanaf €1.480,-

vanaf: 1.480,-
ARTIKELNR.: 9015506

Als afgebeeld:

Fauteuil Spot Two
materiaal: Stof Hallingdal
kleur: 526
afmeting (hxbxd): 160x75x80cm
zithoogte: 42cm
uitvoering: hoge rug – epoxy voet – SG 5 Hallingdeel 536

€ 1.690,-

Merk: Pode

Opties
fauteuil Spot Two is leverbaar in diverse kleuren en stof- en leersoorten
opties om de voet van de stoel in aluminium, epoxy, lak of hout te doen
zithoogte aan te passen

Ook leverbaar
poef / hocker