Leestijd: 2 minuten

Wooninspiratie

Lisa Voet

Lisa Voet

Lisa is interieurarchitect. Haar doel is om bewoners met hun woning te verbinden. Iedere woning is namelijk anders en er is niets zo persoonlijk als een interieur.

De elegante draaifauteuil Caruzzo is het paradepaardje van Leolux. Niet voor niets won de fauteuil de Red Dot Design Award. Dit is een internationale prijs voor producten met een uniek design. De fauteuil Caruzzo kreeg ook het het keurmerk Goed Industrieel Ontwerp.

Fauteuil Caruzzo: sterk staaltje vakmanschap!

Met zijn organische rondingen blinkt de Caruzzo uit in zitcomfort. Hij is leverbaar in diverse zithoogtes en er is een ruime keuze aan bekleding en kleurcombinaties. Een prachtig detail is de met de hand vervaardigde en opvallende siernaad aan de achterzijde. Het draaimechaniek is zeer compact gemaakt. Daarnaast kunnen de in het oog springende aluminium voet en chromen greep worden uitgevoerd in lak. Voor nog meer comfort is deze stijlvolle fauteuil Caruzzo van Leolux bovendien leverbaar met een bijpassende poef en hoofdsteun. Al met al is de Caruzzo isgewoon een sterk staaltje vakmanschap!

Siersteek Artisan

Vorm en functie versterken elkaar bij Caruzzo. De hoge rug is ontworpen voor optimale steun en privacy, en op de achterzijde afgewerkt met een authentiek stoffeerdetail: de siersteek Artisan. Natuurlijk kies je zelf de kleur van het garen.

Actieve of passieve zit?

En als je eenmaal ontspannen plaatsneemt, bepaal je aan de hand van het uitgekiende mechaniek van de Plus-uitvoering precies hoe actief of passief je zit. Dat maakt de essentie van deze fauteuil eens te meer duidelijk: Caruzzo draait om jou.

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862