Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

De elegante draaifauteuil Caruzzo is het paradepaardje van Leolux. Niet voor niets won de fauteuil onlangs de Red Dot Design Award, een internationale prijs voor producten met een uniek design, én kreeg het het keurmerk Goed Industrieel Ontwerp.

Met zijn organische rondingen blinkt de Caruzzo uit in zitcomfort. Hij is leverbaar in diverse zithoogtes en er is een ruime keuze aan bekleding en kleurcombinaties. Een prachtig detail is de met de hand vervaardigde en opvallende siernaad aan de achterzijde. Het draaimechaniek is zeer compact gemaakt en de in het oog springende aluminium voet en chromen greep kunnen desgewenst worden uitgevoerd in lak. Voor nog meer comfort is deze stijlvolle fauteuil van Leolux bovendien leverbaar met een bijpassende poef en hoofdsteun. De Caruzzo is gewoon een sterk staaltje vakmanschap!

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.