Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10569 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

Dit ben ik, Joyce. Ik ben 42 jaar en moeder van 2 fantastische kinderen. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar werkzaam bij de Ruijtermeubel. Op dit moment werk ik als Salesmanager van Henders & Hazel bij de Ruijtermeubel. Een leuke functie die goed bij mij past. 

Henders en Hazel is een merk binnen de Ruijtermeubel met zijn eigen specifieke kenmerken. De collectie is eigentijds, trendy en heeft de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Henders en Hazel biedt een grote en brede collectie, hierdoor is het interieur geheel naar je smaak en wensen in te richten. 

Twee keer per jaar bezoeken wij de huisshow van de leverancier. Dit is voor ons een grote inspiratiebron. Hier zien we direct de allernieuwste trends op het gebied van meubels en accessoires. Tevens kopen wij hier ook de meubels in en maken we keuzes in bekleding voor banken en stoelen. Daarnaast stellen we op dat moment een kleurenplan samen om deze vervolgens toe te passen in onze showroom. 

Vorig jaar was dit plan erg uitgebreid met oog op de verbouwing. Onze afdeling heeft namelijk in oktober 2019 een complete make-over gekregen. Als eerste zijn er naast de oude studio’s, nieuwe studio’s gecreëerd. Waarna deze allemaal voorzien zien van een nieuwe pvc vloer. Vervolgens zijn alle studio’s opnieuw ingericht en gestyled met de nieuwste accessoires en volgens de laatste trends. Het is echt een beleving op zich. 

Tevens hebben we een nieuw concept binnen Henders en Hazel; City Industrial. Deze lijn is echt een aanvulling op de bestaande collectie. De meubelen zijn industrieel afgewerkt en speciaal gemaakt voor onder andere stadse woningen. Ons team is er ontzettend blij mee. Naast dat er veel stadse woningen in onze regio staan is deze lijn ook trendy en vernieuwend. 

Als we het namelijk over trends hebben is de trend op dit moment absoluut Industrieel, dit in combinatie met velourse stoffen in warme kleuren. Echte winterse tinten. In het voorjaar komen er weer nieuwe stoffen binnen, nieuwe kleuren en een nieuwe accessoire lijn in de dan bijbehorende pasteltinten zoals bijvoorbeeld zalmrose en mintgroen. 

Als team vinden wij het fijn om de klant een beleving mee te geven. Daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt. Zo kan de klant de juiste keuzes voor zichzelf maken in een ongedwongen en gezellige sfeer. 

Nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit om onze vernieuwde showroom te komen bezichtigen onder het genot van een kopje koffie. Je vindt ons op de eerste etage bij de Ruijtermeubel.