fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken


Wat zijn elementenbanken?

Een elementenbank is een bank die zoveel opties heeft dat ie altijd past bij jouw wensen en behoeften. Daardoor kun je met een elementenbank de bank van je dromen maken. Elementenbanken zijn namelijk vrij in opstelling. De bank bestaat uit modules in verschillende afmetingen. Deze kun je combineren, waardoor de losse elementen samen een bank vormen. De elementen worden met een soort kliksysteem aan elkaar bevestigd. Daardoor kun je een elementen hoekbank vormen, maar ook een u-elementenbank is daarmee mogelijk. Met een elementenbank kun je elke opstelling maken die je wilt. 

Wat zijn de voordelen van een elementenbank?

Het grootste voordeel van de elementenbanken zijn natuurlijk dat deze aangepast kunnen worden aan jouw wensen. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je een bank hebt die past bij jou in huis. Ook als je hele specifieke eisen hebt, kan een elementenbank daaraan voldoen. Een ander voordeel is dat, omdat je de bank zelf samen kunt stellen, je een unieke bank hebt. Er zijn zoveel keuzes qua opstelling, materiaal en kleur dat er maar weinig anderen zijn die precies dezelfde bank hebben.

Mocht de opstelling je toch gaan vervelen, dan kun je die ook zelf veranderen. Dat is weer een ander voordeel van een elementenbank. Met deze bank kun je om de zoveel maanden een andere opstelling kiezen. ’s Winters, wanneer je veel binnen zit, kun je kiezen voor een opstelling die comfortabel is voor het kijken van films of het lezen van een boek. En in de lente- en zomermaanden, wanneer je zoveel mogelijk zon wilt pakken, kun je de opstelling zo veranderen dat de zon ook de bank bereikt.

Eindeloze combinaties

Naast de vele opties voor de opstelling, kun je er ook voor kiezen om de verschillende elementen te bekleden in verschillende soorten stof, leer en/of kleur. Hierdoor krijgt de bank een speels effect, wat een mooie sfeer geeft aan je interieur. De elementenbank Namia is hier een mooi voorbeeld van! Bovendien kun je van de elementen in dezelfde stof weer een nieuwe bank maken. Zo heb je de ene keer een u-elementenbank en de andere keer een elementenbank van stof en een elementenbank van leer.

Een bank is natuurlijk pas echt af met sierkussens en plaids. Dit maakt de bank nog comfortabeler, maar brengt ook meer sfeer in je interieur. Zowel op onze website, maar vooral bij ons in de winkel, vind je een mooi assortiment aan sierkussens en plaids. Zo kun jij je bank ook qua accessoires helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeften!

Kom langs in de winkel

Juist omdat een elementenbank zoveel opties heeft qua maat, kleur, materiaal en opstelling, is het lastig om thuis een keuze te maken. Je wilt immers weten welke stoffen het best bij elkaar passen en welke opstelling het meest past bij jouw wensen en behoeften. Daarom nodigen we je graag uit bij ons in de winkel. Hier kun je de verschillende elementenbanken bewonderen en testen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met het ontwerpen van de elementenbank van je dromen. Daarnaast kun je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!