12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Steely: design voor in de eetkamer!

Eettafel Steely is een eettafel die opvalt. Deze eettafel is namelijk volledig asymmetrisch. De tafel is ook klein van stuk. Het heeft namelijk een afmeting van 148 x 134 centimeter. Toch biedt de Steely ruimte voor maar liefst vijf eters. Dit komt door de aparte vorm van het tafelblad. Steely is daarmee de perfecte tafel voor degene die efficiënt om wilt gaan met de ruimte.

Heb je liever een ronde tafel in plaats van een eivormige tafel, dan kan dat ook. De ronde eettafel is leverbaar in een diameter van 120, 130 of 140 centimeter. Beide vormen hebben een tafelblad die leverbaar is in verschillende kleuren hout, desktop, Fenix en HPL. Ook de poot van de tafel kan in verschillende materialen en kleuren worden geleverd. Hierdoor kan Steely helemaal aangepast worden aan jouw woonstijl. Ideaal!

Wil je weten hoe eettafel Steely het best past bij jou in huis?  Of wil je deze ronde eettafel nog vergelijken met onze andere eetkamertafels? Kom dan langs bij ons in de showroom. Mocht je nog vragen hebben over deze of andere tafels, dan staan onze verkopers voor je klaar. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Eettafel Steely is in een ronde vorm vanaf €1465,- ein eivorm leverbaar vanaf €1565,- 

vanaf: 1.465,-
ARTIKELNR.: 9069140

Als afgebeeld

Eettafel Steely
materiaal: desktop
kleur: mushroom
afmeting (hxbxd): 75x148x134cm
uitvoering: tafelblad uitgevoerd in desktop mushroom en poot in Noten cilinder naturel

€ 1549,-

Merk: Bree’s New World

Opties
eettafel Steely is leverbaar in een ronde vorm of eivorm
tafelblad kan worden geleverd in verschillende kleuren hout, desktop, HPL en Fenix
poten kunnen worden geleverd in verschillende kleuren en materialen