12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eettafel Eris: een tafel met karakter!

Eettafel Eris komt uit de Brown-collectie van Bert Plantagie. Deze eettafel is een tafel met karakter. Dat komt door de rechte poten van de eettafel. Eris kan zowel symmetrisch of asymmetrisch worden geplaatst. Dit ligt aan de grootte van de tafel. Het driedimensionale samenspel zorgt een beetje voor vervreemding.

Het tafelblad van Eris is leverbaar in diverse soorten hout, waaronder kopshout. Dit hout legt letterlijk de wervelende lijnen van moeder natuur bloot. Verder is Eris beschikbaar in zes maten en kan het houten blad worden geleverd in een dikte van 3 of 4 centimeter. Het tafelblad kan overigens worden geleverd in de vorm van een rechthoek, ellips of superellips. Hierdoor kan je de eettafel zo samenstellen dat het perfect past bij jou in huis!

Ben je benieuwd naar eettafel Eris? Wil je de tafel in het echt bewonderen of wil je je graag goed verdiepen in alle mogelijkheden van deze tafel? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je bovendien de eettafel vergelijken met al onze andere tafels. Mocht je dan nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar! Daarnaast kun je bij ons in de winkel ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Eettafel Eris is in de kleinste maat en met een rechthoekig blad leverbaar vanaf € 2095,-

vanaf: 2.095,-
ARTIKELNR.: 9068052

Als afgebeeld:

Eettafel Eris
materiaal: kopshout
kleur: wit
afmetingen (hxbxd): 77 x 115 x 240 cm
uitvoering: tafelblad kopshout white wash lak met elips vorm

€ 3895,-

Merk: Bert Plantagie

Opties
eettafel Eris is leverbaar in zes verschillende maten
verschillende opties voor dikte, vorm en kleur van het blad