12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eetbank Solution: de oplossing aan de eettafel!

Eetbank Solution is een mooie design bank van het merk Bree’s New World. Deze eetbank is, zoals de naam al zegt, de oplossing voor aan de eettafel. De bank is namelijk helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften, zodat het altijd past in jouw eetkamer.

Zo is Solution leverbaar in  diverse lengtematen en kan het ook als hoekbank geleverd worden. Verder is de eetbank leverbaar in diverse kleuren stof en leer en kunnen deze materialen ook gecombineerd worden. Solution is dus naar jouw wens te ontwerpen!

Wij zeggen aan tafel!

Wil je weten of Solution een goede match is voor bij jou in huis? Of wil je deze eetbank vergelijken met onze andere eetbanken en eetstoelen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je deze eetbank in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere eetbanken en eetstoelen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over onze eetbanken, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Eetbank Solution is als enkele bank in stof leverbaar vanaf €525,- en in leer vanaf €599,- en als hoekbank in stof vanaf €1719,- en in leer vanaf €1933,-

vanaf: 525,-
ARTIKELNR.: 9069128

Als afgebeeld

Eetbank Solution
materiaal: stof en leder
kleur: bruin/grijs
afmeting Solution 62 (hxbxd): 85x62x62cm
afmeting Solution 180 (hxbxd): 85x180x62cm
afmeting Solution 100 (hxbxd): 85x100x62cm
zithoogte: 49cm
zitdiepte: 45cm
uitvoering: eetbank bestaat uit drie onderdelen in leder Twilight en stofgroeb B

€2.373,-

merk: Bree’s New World

Opties
de eetbank Solution is leverbaar in meerdere opstellingen
Solution kan worden bekleed in verschillende kleuren stof en leder