fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eetbank Essay: een uniek item in de eetkamer!

Eetbank Essay is net even anders dan anders. Deze heeft namelijk een ronde vorm. Zo zie je ze niet vaak! Deze ronde eetbank is goed te combineren met een ronde eettafel. Wil je een unieke eethoek? Dan ben je met Essay aan het juiste adres.

Met de eetbank van Koinor weet je zeker dat een brunch, diner of een spelletje spelen met vrienden genieten wordt. Doordat de eetbank aan een ronde eettafel moet worden geplaatst, kan je iedereen die aan tafel zit goed zien. Dit zorgt ervoor dat het extra knus en gezellig wordt.

Heb je liever een eetbank met een rechte vorm? Ook dat is mogelijk met Essay. Deze eetbank heeft namelijk veel mogelijkheden. Zo kan de eetbank in verschillende kleuren stof en leder worden geleverd, zijn er verschillende opties voor de poten en kan Essay geleverd worden in verschillende maten en opstellingen. Bovendien kan je ook nog kiezen voor de bijpassende eetstoel.

Wil je weten hoe de eetbank het best bij jou in huis past of wil je Essay vergelijken met onze andere eetbanken? Kom dan langs bij ons in de winkel. Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Eetbank Essay is in ronde vorm in stof leverbaar vanaf €896,- en in leder vanaf €1123,-

vanaf: 896,-
ARTIKELNR.: 9069726

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eetbank Essay
materiaal: leder A – India
kleur: Schoko
afmeting (hxbxd): 89x92x194
zithoogte: 49cm
uitvoering: SB2 in leder A-india met stalen rundrorhkufe poten

€ 1850,-,-

Merk: Koinor

Opties
de eetbank kan als rechte, kromme of hoekbank geleverd worden
er zijn verschillende opties voor de bekleding
kan gekozen worden voor verschillende poten

Ook leverbaar
eetstoel S1211