Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

De nazomer is allang voorbij, de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Ja, het is echt najaar en zelfs al bijna winter. Nu de laatste maand van het jaar is begonnen, is het tijd om je lekker terug te trekken in een warm en fijn huis. Met een groot aanbod aan kleuren, trends en woonstijlen is het soms moeilijk een geheel te vormen. Daarom selecteer ik iedere maand mijn ‘Favorites’ van dat moment. Prachtige meubels, accessoires en kleuren die met elkaar gecombineerd nog mooier worden.

Combineren

Blauw combineren met blauw klinkt misschien raar, maar dat is het helemaal niet. Mits je het goed doet! Hier zijn eigenlijk twee mogelijkheden voor. Ga bijvoorbeeld voor ton-sur-ton. Op deze manier combineer je twee tinten uit dezelfde kleurfamilie, waarbij je kiest voor een lichte en donkere tint vanuit dezelfde kleurenstaal. Dit zorgt voor een rustig en toch kleurrijk geheel.

Een andere mogelijkheid is de combinatie, die ik bij deze Favorites heb gemaakt. Ik heb namelijk gekozen voor twee verschillende kleuren blauw. Een lichte (koele) blauw en een donkere (warme) blauw. Door gebruik te maken van het contrast in licht en donker, maar ook in warm en koud, zal je zien dat er een spannend en bijzonder geheel ontstaat. Om de combinatie nog meer body te geven, heb ik er een extra kleuraccent aan toegevoegd. Een geel-tint, die het geheel zacht en toch fris maakt.

Kunst

Tegenwoordig kan kunst veel meer zijn dan een schilderij of een foto in een lijstje. Een schilderij van Vincent van Gogh in je woonkamer is al heel wat, laat staan levensgroot op je muur. Het is mogelijk met de prachtige behangserie genaamd, hoe kan het ook anders, ‘Van Gogh’ van BN Design Studio. Zet er een donkerblauwe bank voor en je hebt een geweldige binnenkomer!

Finishing Touch

Met de ‘Amandelbloesem’ van Van Gogh als eyecatcher op je muur heb je direct een prachtig kleurenpallet in je interieur. Laat dit behang nog meer tot zijn recht komen, door de kleuren te herhalen in meubels en/of accessoires. Omdat de kleur geel heel subtiel in de bloesem aanwezig is, is het mooi om deze uit te lichten. Niet opvallend, maar in kleine accenten als bijvoorbeeld een bijzettafeltje of een mooie vaas. Meer heeft je interieur niet nodig.

Enthousiast geworden? Al dit moois (en uiteraard andere kleuren en modellen) is te bewonderen in de ruim 12.000 vierkante meter grote showroom van De Ruijtermeubel. Wil je meer inspiratie, trends en tips voor je interieur? Volg De Ruijtermeubel op Facebook en Pinterest en meld je aan voor de digitale nieuwsbrief. Zo hoef je nooit meer iets te missen.

Tekst: Interieurarchitect Lisa
Afbeeldingen: BN Design Studio, de Ruijtermeubel

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.