fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Avalon/Avalox

Avalon/Avalox woonserie heeft het beste van twee werelden samengebracht. Alle meubels zijn gemaakt uit een geslaagde mix van het uiterst onderhoudsvriendelijke Primo Laminato en zwart metaal. Daarnaast kent dit programma ook luxe. Enkele van de meubels uit de Avalon/Avalox collectie zijn afgewerkt met een hoogwaardige geruite glasdeur met ingebouwde knusse ledverlichting, zodat al jouw unieke decoratie straalt als nooit tevoren. Lees verder >

Pagina: 1 / 2

Het beste van twee werelden

Industrieel of warm & natuurlijk en het moet tegen een stootje kunnen. Het design is ruig, modern en strak. Dan hebben we het natuurlijk over de Driftwood kleur, deze creëer een industriële sfeer in huis. Liever modern, strak en rustig? Geen probleem, met de lichte kleur Oak Natural Vintage creëer  je juist voor een rustige, vriendelijke sfeer in je interieur.

Een natuurlijk tintje

Modern design wordt vaak gekenmerkt door rechte lijnen en koele tinten, maar met Avalon Natural haal je juist een warme sfeer in huis. De lichte kleur van de meubels zorgt namelijk enerzijds voor de kenmerkende frisse, open uitstraling van een modern interieur, maar anderzijds is deze kleur ook uitstekend te combineren met groene planten en natuurlijke materialen zoals riet en linnen. Zo zit er toch een behaaglijk en natuurlijke tintje aan deze moderne collectie.

De industrie in huis

Wie Avalon Driftwood zegt, zegt industrieel. Niet alleen zorgt de opmerkelijke kleurspeling voor een zekere ruige look, ook vormt het metalen frame een sterke basis voor een industriële stempel op je interieur. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat deze collectie koud aanvoelt. De combinatie van verschillende dynamische houtkleuren en ingebouwde ledverlichting zorgt voor een onnavolgbare gezelligheid in elk interieur, zelfs zonder andere industriële elementen.

Verbazingwekkend veelzijdig

Bij al deze verschillende Avalon meubelen horen natuurlijk ook bijpassende tafels onder de noemer Avalox. Multifunctionaliteit is bij deze tafels eigenlijk een understatement. De Avalox Driftwood tafels zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende vormen en formaten. Met eveneens drie verschillende onderstellen kan je combineren naar wens. Rechthoekig, ovaal of “rond”? Vast of uitschuifbaar? Een centrale X-poot, een V-poot of vier poten? Het is allemaal mogelijk in deze veelzijdige collectie.

Ruimtelijk en fris

De hoge metalen poten en deels open wanden van de meubels geven deze collectie een open karakter, zonder daarbij kil te ogen. Integendeel, de combinatie van zwartmetalen details en de warme houtkleur geven de ruimte juist een aangename sfeer. Ideaal dus als je je woonkamer optisch groter wilt laten lijken. Daarnaast kun je door de neutrale houtkleur alle kanten op bij de aankleding. Houd je het basic met lichte natureltinten of ga je voor een uitgesproken interieur met krachtige kleuraccenten?