12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Armstoel Tibbe: een retro aanwinst aan de tafel!

Armstoel Tibbe is niet alleen leuk om te zien, maar zit ook nog eens lekker. Deze klassieke armstoel heeft een gave retro-uitstraling en is ontworpen door Stefan Steenkist. Deze armleuningen worden standaard subtiel bekleed met dezelfde stof / leer van het zitvlak, maar hebben ook nog andere mogelijkheden.

Tibbe heeft talloze keuzes als het gaat om stof, leer en kleur. Bovendien kan je er voor kiezen om de armstoel in twee materialen of kleuren te laten bekleden. Ga je voor twee verschillende kleuren van een stof of durf je het aan om materiaal en kleur te combineren? Met Tibbe is alles mogelijk en daarom vindt deze armstoel in elke interieurstijl wel zijn plekje. Verder is Tibbe ook zonder armleuningen leverbaar.

Wil je weten hoe deze armstoel van Bert Plantagie het best past bij jou in huis? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je Tibbe en de materialen waar het in leverbaar is, komen bekijken. Mocht je dan nog vragen hebben, dan hepen onze verkopers je graag. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Armstoel Tibbe is in stof leverbaar vanaf € 407,- en in leer vanaf € 458,-

vanaf: 407,-
ARTIKELNR.: 9057556

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Armstoel Tibbe
materiaal: leder tendens
kleur: taupe
afmeting (hxbxd): 88,5 x 57 x 65 cm
zithoogte: 47 cm
zitdiepte: 57 cm
armleuning: 67 cm
uitvoering: T22 – leder Tendens armleuning afwijkend

 € 533,-

Merk: Bert Plantagie

Opties 
armstoel Tibbe is leverbaar in diverse kleuren stof en leer
dubbelstoffering mogelijk
armlegger kan in stof, leer en hout