12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Armstoel Lanny: chique aan tafel!

Armstoel Lanny is een heerlijke en comfortabele eet- of armstoel. Deze stoel heeft zoveel opties, dat je het helemaal aan kan passen aan jouw wensen en behoeften. Zo kan je de stoel met of zonder wiel nemen. Het voordeel van een wiel is dat je de stoel makkelijk kan verplaatsen zonder dat je krassen op de vloer krijgt. Lanny is overigens ook leverbaar als eetstoel.

Verder is Lanny ook te bekleden in verschillende kleuren stof en leer. Het leuke hiervan is dat de andere meubels van IN.HOUSE ook in deze materialen bekleed kunnen worden. Daardoor kan jij je hele interieur met elkaar laten matchen, zowel qua kleur als materiaal.

Naast de verschillende opties voor de poten en de bekleding, kan je ook nog kiezen tussen drie verschillende stiksel patronen. Ook hierdoor kan jij de armstoel persoonlijk maken, waardoor je eethoek straks helemaal past bij jouw wensen en behoeften.

Ben je fan van de stoel Lanny? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je Lanny in het echt bekijken, zien in welke kleuren en materialen het leverbaar is en de stoel vergelijken met andere armstoelen in de winkel. Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar. Bovendien kun je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Armstoel Lanny is in stof leverbaar vanaf €199,- en in leer vanaf €309,-

vanaf: 199,-
ARTIKELNR.: 10343573

Als afgebeeld

Armstoel Lanny
materiaal: microleder bora
kleur: 158-niagara
afmeting (hxbxd): 091x054x060cm
zithoogte: 50cm
zitdiepte: 47cm
uitvoering: microleder bora 158-niagara met stiksel B en zwart metalen poot met skatewielen

€ 199,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
armstoel Lanny is leverbaar in verschillende kleuren, stof- en leersoorten
keuze tussen poten met of zonder wielen
drie verschillende opties voor stiksel