DYYK

Armstoel Ids

vanaf: 249,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken

Product specificaties

Materiaal
  • Stof
  • Leder
Kleuren Meerdere kleuren mogelijk
Afmetingen (hxbxd) ca. 61 x 63 x 81cm
Zithoogte ca. 48cm
Zitdiepte ca. 45cm
Hoogte armleuning ca. 63cm
Artikelnummer 9144669
cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Armstoel Ids: Een stijlvolle allure

Armstoel Ids van het merk Dyyk is een zeer unieke stoel met een merkwaardig design, het aluminium onderstel creëert met zijn eigenaardige vorm een zeer luxe uitstraling. Deze stoel is zowel beweeglijk als dynamisch wat zorgt voor een verrassend contrast met de strakke lijnen van de zitting en het ruggedeelte. De Friese zekerheid gecombineerd met de eigenwijze designafwerking van Dyyk maakt Ids ideaal voor een warm en knus interieur. Neem plaats, voel je comfortabel, en geniet van de stijlvolle allure van armstoel Ids.

Unieke collectie meubels Dyyk

Dyyk is een subtiele combinatie tussen jarenlange ervaring en onbeperkte nieuwsgierigheid. Zij ontwerpen eigentijdse modellen meubelen, met een herkenbare stijl en afwerking. Zoals armstoel Ids, zijn de modellen niet doorsnee, maar wel alledaags. Niet abnormaal, maar wel uniek in de combinatie tussen vorm en materialen.

Armstoelen bij De Ruijtermeubel

Ben je benieuwd naar armstoel Ids? Wil je graag zien in welke mogelijkheden deze armstoel leverbaar is of wil je de stoel nog vergelijken met onze andere stoelen? Kom dan langs bij ons in de showroom! Mocht je nog vragen hebben, dan kan staan onze verkopers voor je klaar. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Mocht je nog wat meer hulp nodig hebben bij het samenstellen van jouw interieur, plan dan een interieuradvies in en ontdek samen met een deskundig interieuradviseur hoe jij alles uit jouw interieur kunt halen.

 


Gratisinterieuradviesadvies Armstoelen deruijtermeubel cruquius meubelwinkel

Armstoelen bij De Ruijtermeubel

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget