12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandsysteem Caress: die wordt gezien!

Wandsysteem Caress is een kast die wordt gezien. Doordat elke bocht, hoek en oppervlak nauwkeurig is gevormd en gepolijst, heeft het wandsysteem zachte rondingen. Hierdoor is deze kast ontzettend aangenaam om te zien. Bovendien zijn de zachte en ronde randen erg kindvriendelijk.

Wandsysteem Caress is onderdeel van een woonprogramma met dezelfde naam. Dit houdt in dat er niet alleen een wandsysteem is in deze stijl, maar ook een tv-meubel, dressoir en salontafel. Hierdoor kun je je interieur in huis ontzettend goed matchen. Dit zorgt niet alleen voor rust en eenheid, maar laat je interieur ook nog eens heel strak ogen.

Het complete woonprogramma Caress is overigens leverbaar in diverse kleuren hout in combinatie met verschillende kleuren stof. Dus of je voorkeur uit gaat naar een licht of juist naar een donker interieur, Caress vindt er altijd zijn plekje.

Wil je weten hoe je dit wandysteem het best plaatst in huis? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je zien hoe Caress er uit ziet, maar kunnen onze verkopers ook suggesties doen over hoe het het best past in jouw interieur. Bovendien kan je in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

2.308,-
ARTIKELNR.: 9047188

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Wandsysteem Caress
materiaal: eiken fineer
kleur: s6 silk lava
afmeting (hxbxd): 178x265x55cm

€ 2308,-

Merk: Mintjes

Opties:
Caress is leverbaar in verschillende kleuren hout

Ook leverbaar:
tv-dressoir
salontafel
dressoir