fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken


De keuze voor een tv-dressoir

Een tv is het middelpunt van de woonkamer. Alle meubels zijn hierop gericht. Daarom is het belangrijk dat je tv-meubel, dit wordt ook wel tv-dressoir of lowboard genoemd, perfect zal passen in je woonkamer. Of je de tv nou ophangt of neerzet, een tv-meubel blijft belangrijk. Dit dressoir biedt namelijk ook de nodige opbergruimte voor audioapparatuur, spelconsoles en afstandsbedieningen. Een tv-dressoir is daarmee een echte must have in de woonkamer!

Wanneer je op zoek gaat naar een tv-dressoir, is het belangrijk om goed na te denken over wat je nodig hebt. Weet je al welke stijl je wilt? Heb je gekeken naar hoe groot het dressoir moet zijn? Ook niet heel onbelangrijk, hoe hoog moet de kast worden? Immers, je wilt straks niet dat je te ver omhoog of omlaag naar de tv moet kijken. Een tv-meubel zal dus zorgvuldig moeten worden uitgezocht.

Verschillende stijlen tv-meubels

Gelukkig hebben wij genoeg tv-meubels in ons assortiment zitten, zodat er altijd iets tussen zit wat bij jou past. Zo vind je, zowel bij ons op de website als in de winkel, veel industriële, landelijke en moderne tv-dressoirs. Ook als je van design items houdt, kun je bij ons terecht! Bovendien zijn alle tv-meubels in diverse maten en materialen verkrijgbaar. Dus wat voor stijl jouw voorkeur ook heeft, er is altijd een tv-meubel dat past bij jouw wensen en behoeften!

Tv-dressoir modern

Ben je dol op een strak design? Dan is een tv-wandmeubel misschien iets voor jou! Dit item monteer je aan de wand, waardoor je een strakke woonkamer krijgt. Zo’n tv-dressoir is perfect voor in een modern interieur. Een modern interieur maakt veel gebruik van strakke lijnen en een functioneel design. Een wandmeubel past hier perfect bij. Dit straalt luxe uit, zonder dat er te veel gedoe is. Het is minimalistisch en over alles is nagedacht. Mintjens en Hulsta hebben vele tv-meubels die aan de wand zijn te monteren.

Een houten tv-meubel
In een landelijk of industrieel interieur, is een houten tv-meubel niet weg te denken. Hout is leverbaar in diverse kleuren en stijlen. Of je nu een licht of donker interieur hebt, er is altijd een houtsoort die hierbij past. Bij ons in de showroom vind je onder andere teak tv-dressoirs, eiken tv-meubels en tv-meubels van mango hout. De tv-meubels van Henders & Hazel zijn voornamelijk gemaakt van hout, maar ook bij IN.HOUSE zul je mooie dressoirs vinden.

Kom langs in showroom
Doordat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn wat betreft tv-dressoirs, is het lastig om meteen de juiste keuze te maken. Het kan daarom handig zijn om een vrijblijvend interieuradvies in te plannen. Tijdens dit advies krijg je verschillende interieurtips van onze professionele interieurarchitecten. Mocht je tijdens dit advies meteen enthousiast worden over een product, dan kan je dat meteen aanschaffen. Het advies wordt namelijk in de winkel gehouden. Ook als je nog niet helemaal zeker bent of nog even inspiratie op wilt doen op het gebied van wonen, kleuren en trends, dan kan dat. Kortom, kom langs bij ons in de showroom en bekijk alle tv-dressoirs en tv-meubels!