fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Waarom een relaxbank kopen?

Kies voor ontspanning, kies voor een relaxbank!

Als je in je woning op zoek bent naar net iets meer ontspanning, dan is een relaxbank misschien wel wat voor jou. Door de relaxfuncties van deze bank kan je heel makkelijk de meest ontspannen houding aannemen. De banken zijn leverbaar in verschillende interieurstijlen, stof- en leersoorten en kleuren, waardoor er altijd iets voor jou tussen zit. Kom daarom snel langs in de winkel! Lees verder >

Pagina: 1 / 1

Een relaxbank biedt net even wat meer comfort dan een normale bank. Deze bank heeft namelijk functies die het zitcomfort nog meer uit kunnen breiden. Hierdoor weet je zeker dat je op deze bank lekker kunt ontspannen. Zo hebben veel banken een rugdeel die aangepast kan worden, waardoor je heerlijk lui achterover kan hangen. Ook zijn er opties voor het voetendeel, waardoor je met je benen languit op de bank plaats kan nemen. Ideaal is dat het rugdeel en het voetendeel gecombineerd kunnen worden, voor de optimale ontspanning. Wil je nog meer comfort? Kies dan voor een hoofdsteun, wat bij veel van onze relaxbanken mogelijk is. De banken kunnen zowel handmatig als elektrisch worden bediend. Soms zijn er zelfs meer opties om uit te kiezen. Onze verkopers helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte relaxbank.

Op zoek naar een moderne relaxbank?

Naast dat er verschillende mogelijkheden zijn voor de relaxfuncties, worden de relaxbanken ook nog eens geleverd in verschillende interieurstijlen. Zo hebben wij stoere industriële bankstellen en banken die goed passen in een landelijk interieur. Ook als je voorkeur uitgaat naar een moderne relaxbank, ben je bij ons aan het juiste adres. Met andere woorden, het maakt niet uit wat voor woonstijl jij thuis hanteert, wij hebben altijd een relaxbank die daarbij past.

Voor welke bekleding ga jij?

De relaxbanken hebben niet alleen keuze in relaxfuncties en interieurstijl, maar ook in bekleding. Onze banken kunnen worden bekleed in diverse kleuren, leer- en stofsoorten. Ook de optie microleder is bij sommige banken mogelijk. Microleder is een combinatie van microvezel en ledervezel. Hierdoor krijgt deze stof de dikte van echt leder, maar ook de warmte en fluweelzachte touch van microvezel. Een ideale combinatie voor een ontzettend comfortabele bank!

Ontspannen kan ook met een relaxfauteuil!

Naast relaxbanken, hebben wij ook relaxfauteuils in ons assortiment. Deze fauteuils zijn, net als de banken, ideaal voor ontspanning. Ook hierbij is het zitcomfort zo optimaal mogelijk gemaakt en kan dit nog aangepast worden. Sommige relaxfauteuils kunnen zelfs zo gekanteld worden dat je in de zogenoemde hart-balans stand komt. Deze stand houdt in dat je voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minder belast en dat wordt als rustgevend ervaren. Daarnaast zijn er relaxfauteuils die geleverd worden met een sta-op functie. Deze functie zorgt ervoor dat de stoel in een houding komt te staan, waardoor je makkelijk uit de stoel op kunt staan.

Vind de relaxbank van je dromen bij ons in de winkel!

Er zijn dus veel overwegingen te maken wanneer je een relaxbank aan wilt schaffen. Welke relaxfuncties wil je? Wat moet de opstelling van de bank worden? In welke stijl moet het passen en voor welke bekleding ga je dan? Er zijn zoveel relaxbanken, welke moet ik kiezen? Op sommige vragen weet je misschien niet direct een antwoord. Dat is niet erg. Hiervoor kun je naar de winkel komen. Bijvoorbeeld voor een vrijblijvend interieuradvies. Hier krijg je antwoord op al jouw interieurvragen. Wanneer al je vragen beantwoord zijn, kan je meteen de passende bank aanschaffen. Maar ook als je geen interieuradvies wil, kan een bezoek aan de winkel nuttig zijn. In de showroom hebben we namelijk een groot assortiment staan, waardoor je ontzettend veel inspiratie op kan doen op het gebied van wonen, kleuren en trends. Kom daarom snel langs en koop de relaxbank van je dromen!