.

Even voorstellen, ik ben Conny Gruijters en ben werkzaam bij de Ruijtermeubel als inkoper en interieurdesigner. Ik vind mijzelf energiek en inventief en heb een grote passie voor wonen. 

Wat mij uniek maakt in mijn vak is mijn inspirerende en creatieve kijk op het interieur. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van inkoop en als interiordesigner, zoek ik graag samen met de klant de grens van mogelijkheden op. Dit doe ik door alle aspecten met elkaar te combineren en te vertalen naar het ideale interieur op maat. Een interieuradvies is een creatief proces waarin het vertrouwen in mij en het meedenken met de klant zorgt voor de opbouw van prachtige en passende ideeën. 

Ben je benieuwd hoe ik dit in jouw interieur toe kan passen? Maak dan hier een afspraak.

  • Inzicht gehele collectie en nieuwe stromingen/trends
  • Professioneel, deskundig en persoonlijk
  • Jarenlange ervaring in inkoop en interieuradvies
  • Schrijfster blogs
  • Columniste Haarlems weekblad