.

Interieurarchitect Lisa

Dit ben ik, Lisa Voet. Ik ben 30 jaar en woon in Hoofddorp. Ik kan mijzelf het beste beschrijven als een eerlijke en energieke perfectionist met een goed gevoel voor humor. Bovendien heb ik , natuurlijk, een goed gevoel voor het vak interieur.

Wat mij uniek maakt, is mijn manier van kijken op het interieurvak. In de loop der jaren ben ik in veel diverse woningen geweest en heb daardoor veel verschillende interieurs gezien. Iedere woning is anders en er is niets zo persoonlijk als een interieur. 

Mijn doel is om de bewoners met hun woning te verbinden. Dit doe ik door unieke aspecten uit te lichten en er een warm en compleet geheel van te maken, waarin de bewoners zich thuis voelen.

Over Lisa

Ben je benieuwd hoe ik dit in jouw interieur toe kan passen? Maak dan hier een afspraak voor een interieuradvies op maat.

  • Professioneel en zelfstandig
  • Onafhankelijk advies
  • Schrijfster blogs
  • Vlogger
  • Bekend van Holland van Boven

Maak een afspraak met Lisa