12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Armstoel Daan: stoere eenvoud!

Armstoel Daan is een eyecatcher in je interieur. De stoel heeft namelijk een bijzonder onderstel, gemaakt van draadvormig en gekruist materiaal. Daarnaast is de armstoel leverbaar in verschillende soorten leder, met verschillende soorten stikselmotieven. Hierdoor is de stoel helemaal eigen te maken en past het altijd in jouw interieur. Bovendien is Daan ook leverbaar als eetstoel of eetbank. Combineer deze collectie voor een mooi effect aan de eettafel.

Stoel Daan is leverbaar in diverse stof en ledersoorten, waaronder Buffalo leder. Dit is een bijzondere leersoort, omdat het bijna helemaal handgemaakt is. Het leder wordt op kleur ingewassen, wat in verschillende stappen gaat. Hierdoor verschillen de stoelen soms wat van stof, maar dat zorgt er juist voor dat je een unieke en originele stoel in huis hebt. Bovendien heeft dit de charme van een industrieel product. Mocht een ‘simpele’ Buffalo leder niet genoeg sfeer brengen, dan kan je, tegen een meerprijs, kiezen voor een glansafwerking.

Niet alleen het leder, maar ook de rest van de armstoel is handgemaakt. Hierdoor kan het zijn dat de stoel wat kleine oneffenheden in het metaal blijft. Toch zorgt dit juist dat de industriële look van de stoel dan extra goed naar voren komt.

Naast dat Daan ambachtelijk gemaakt wordt, heeft het ook een bijzondere zitting en rugleuning. Deze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig HR (koud) schuim. De armstoel heeft daardoor een zo lang mogelijke levensduur. Maar dat niet alleen. Door dit materiaal heeft Daan ook een bijzonder lekkere zit.

Armstoel Daan is in stof leverbaar vanaf €219,- en in leer vanaf €239,-

vanaf: 219,-
ARTIKELNR.: 10218283

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Armstoel Daan
materiaal: leder Buffalo
kleur: cognac
afmeting (hxbxd): 87x62x67cm
zithoogte: 52cm
zitdiepte: 43cm
uitvoering: rug horizontale banen in leder buffalo cognac met metalen frame in kleur naturel (3)

€239,-

Collectie: IN.House

Opties:
armstoel Daan is verkrijgbaar in diverse stof en ledersoorten
optie – 3 rugmotieven
optie – glansafwerking

Ook leverbaar:
eetstoel
eetbank