Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Armstoel Daan; Stoere eenvoud!

Armstoel Daan is een moderne stoel uit de collectie van IN.House. Het stoere metalen onderstel is draadvormig en net even anders dan de rest. De kleine oneffenheden in het metaal zorgen voor een trendy en industriële look.

  • Stoer en elegant vormgegeven onderstellen
  • Uitgebreide keuze in prachtig leder
  • Mooie handmatige afwerking

Armstoel Daan is verkrijgbaar in twee soorten leder daarnaast kun je kiezen uit twee kleuren onderstellen. Deze serie is leverbaar als eetstoel en als barstoel.

229,-
ARTIKELNR.: ES1935W

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Daan armstoel
materiaal: leder Buffalo
kleur: cognac
afmeting (hxbxd): 87x62x67cm
zithoogte: 52cm
zitdiepte: 43cm
uitvoering: rug horizontale banen – onderstel metaal

Collectie: IN.House

Opties:
verkrijgbaar in leder Buffalo en Vintage/Botswana
optie – 3 rugmotieven
optie – glansafwerking

Ook leverbaar:
Eetkamerstoel Daan
Barstoel Daan

Leder:

Armstoel Daan is leverbaar in leder, bijvoorbeeld Buffalo leder. Dit leder is ambachtelijk afgewerkt en op kleur ingewassen. Daarnaast hebben we prachtig Vintage/Botswana leder. Voor een optimaal gebruiksgemak adviseren we onze leatherlook Vintage, dit heeft de uitstraling van een “verouderde” ledersoort maar is makkelijk te reinigen en verkleurt vrijwel niet.

Het product:

De serie wordt handmatig gefabriceerd en afgewerkt. Kleine oneffenheden in het metaal, slijpspoortjes etc. horen bij de industriële look van deze armstoel. Het Buffalo leder wordt in diverse stappen handmatig ingekleurd en afgewerkt. Hierdoor is elk item uniek en ontstaan er kleine verschillen, dit geeft de charme van een industrieel product. Voor Buffalo leder kun je tegen een geringe meerprijs kiezen voor een glansafwerking.