Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Woonkamer inspiratie van interieurarchitect

Woonkamer inspiratie en tips van een professional kunnen je vaak net even dat laatste stukje helpen richting de juiste keuze voor de woonstijl of indeling, die het beste bij je past. Want met meer dan 12.000 vierkante meter showroom aan woonmerken, stijlen en meubelen bij De Ruijtermeubel is het soms lastig te bepalen, wat nou echt jouw smaak is. Die woonstijl, meubelcombinatie of indeling te kiezen, die van je huis een heerlijk thuis maakt.

Gratis voor De Ruijtermeubel klanten

Professioneel interieurarchitect Lisa biedt die woonkamer inspiratie. Gratis en exclusief voor klanten van De Ruijtermeubel helpt zij met tips en advies op maat. Met haar ruime ervaring en frisse kijk op alle denkbare woonstijlen en interieurs, kan zij het beste uit elk type en formaat woonkamer naar boven halen. Of dat nu gaat om de keuze voor bepaalde kleuren of materialen, de stijl van de nieuwe meubelen of de meest ideale indeling van de woonkamer of een andere ruimte. Gedurende een uur luistert Lisa naar je woonwensen, stelt vragen en inventariseert de functie, afmetingen en eventueel meegebrachte plattegronden. Vervolgens geeft zij advies over, welk interieur echt aansluit bij jouw leefstijl en wensen.

INTERIEURARCHITECT LISA

Kan jij ook wel wat inspiratie en tips gebruiken? Wil jij weten, welke woonstijl nou echt bij je past? Of is het moeilijk de juiste indeling voor je woonkamer te bepalen? Reserveer dan via onze online afspraakmodule zo’n gratis adviesuurtje van interieurarchitect Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

Lisa’s blogs vol inspiratie en tips

Speciaal voor onze website schrijft Lisa ook regelmatig blogs vol handige tips over styling, inspiratie en nieuws op het gebied van de laatste woontrends. Ze bezoekt woonbeurzen en vertelt, wat ze daar allemaal ontdekte. Of ze legt bijvoorbeeld uit, waar je aan moet denken bij het kiezen van een nieuwe bank en geeft daarbij een stappenplan, om de keuze eenvoudiger te maken. 

Woonkamer inspiratie

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je de blogs met trends, tips en ideeën van Lisa nooit meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en woonnieuws!