Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Je woonkamer inrichten met hulp

Een woonkamer inrichten kan met de uitgebreide keuze van tegenwoordig best lastig zijn. Neem alleen al onze showroom met meer dan 12.000 vierkante meter aan woonmerken, stijlen en meubels. Dan is het soms een hele opgaaf te bepalen wat het beste bij je past. De ultieme woonstijl, combinatie of indeling te kiezen, die van je huis een echt thuis maakt. Hulp van een professional kan je dan vaak net even dat laatste stukje richting die juiste keuze helpen.

Gratis voor De Ruijtermeubel klanten

Interieurarchitect Lisa geeft die hulp met gratis interieuradvies. Exclusief voor klanten van De Ruijtermeubel biedt zij tips en advies op maat. Met haar ruime ervaring en frisse kijk op alle denkbare woonstijlen en interieurs, kan zij het beste uit elk type en formaat woonkamer naar boven halen. Of het nu gaat om de keuze voor bepaalde kleuren of materialen, de stijl van de nieuwe meubelen of de meest ideale indeling van je woonkamer. Gedurende een uur luistert Lisa naar je woonwensen, stelt vragen en inventariseert de functie, afmetingen en eventueel meegebrachte plattegronden. Vervolgens adviseert zij, welk interieur optimaal aansluit bij jouw leefstijl en wensen. Dat maakt je woonkamer inrichten een stuk minder moeilijk!

INTERIEURARCHITECT LISA

Vind jij je woonkamer inrichten volgens je eigen smaak ook zo lastig? Is het moeilijk de ideale indeling te bepalen? Reserveer dan via onze online afspraakmodule zo’n gratis adviesuurtje van interieurarchitect Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

Lisa’s blogs vol inspiratie en tips

Speciaal voor onze website schrijft Lisa ook regelmatig blogs vol handige tips over styling, inspiratie en nieuws op het gebied van de laatste woontrends. Ze bezoekt woonbeurzen en vertelt, wat ze daar allemaal ontdekte. Of ze legt bijvoorbeeld uit, waar je aan moet denken bij het kiezen van een nieuwe bank en geeft daarbij een stappenplan, om de keuze eenvoudiger te maken. 

Woonkamer inrichten

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je de blogs met tips en ideeën van Lisa nooit meer missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en woonnieuws!