12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandtafel City: een speels design!

Wandtafel City is een stoere industriële wandtafel. De tafel is 110 centimeter breed en 35 centimeter diep. Daardoor past het op veel plekken in het interieur. Bijvoorbeeld achter het bankstel, in de hal, tegen de muur en zelfs in de keuken. De metalen accenten geven de wandtafel een speels en modern design. Het eikenfineer in de kleur Railway Brown en de zwart metalen accenten vormen samen een perfecte combinatie die goed past in de modern industriële woonstijl.

De wandtafel is onderdeel van woonprogramma City. Deze wooncollectie is ideaal voor degene die dol zijn op stoere loft interieurs. City geeft jouw woonkamer namelijk de rauwe, maar ook warme sfeer die bij een loft hoort. Het woonprogramma bevat verschillende tafels en kasten, waardoor je een mooi geheel kunt maken in je interieur.

Wil je weten hoe wandtafel City het best past in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van dit woonprogramma? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je woonprogramma City komen bewonderen, maar kan je ook al onze andere meubels vinden. Zo zie je precies wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

499,-
ARTIKELNR.: 9048272

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Wandtafel City
materiaal: eiken fineer railway brown gelakt met zwart metaal
afmeting (hxbxd): 77x110x35cm
uitvoering: 40942RWB

€ 499,00

Merk: Henders & Hazel

Opties
voor de wandtafel zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar
dressette
laptoptafel
eettafel
bijzettafel triangel, metaal of zwart
bijzet
salontafel
uitschuiftafel
highboard
lowboard, verschillende maten
boekenkast
dressoir