12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandrek Shelfmate: trendy en industrieel design!

Wandrek Shelfmate is een collectie van d-Bodhi. Hiermee creëer je een geweldige wanddecoratie voor in de woonkamer of keuken. Het wandrek is leverbaar in diverse vormen en opstellingen. Combineer diverse mogelijkheden samen voor een unieke wanddecoratie, die ook nog eens opbergmogelijkheden biedt.

Daarnaast is Shelfmate vervaardigd uit gerecyclede teakhout wat afkomstig is van het eiland Java. Dus ook nog eens minder belastend voor het milieu. Deze prachtige wanddecoratie is tevens verkrijgbaar als wijnrek inclusief glazenhoduer, die perfect te combineren is met dit wandrek. Bovendien zijn ze ook nog eens in de kleuren walnut, oak en black leverbaar.

Wil je weten of Shelfmate een goede match is voor bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je het programma in het echt komen bewonderen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over dit programma, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Een enkele wandrek van Shelfmate is leverbaar vanaf €65,-

vanaf: 65,-
ARTIKELNR.: 9004489

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Wandrek Shelfmate
materiaal: teakhout
kleur: black oak
afmeting (hxbxd): 75x25x25cm
uitvoering: Type D

€99,-

Merk: d-Bodhi

Opties
wandrek Shelfmate is leverbaar in verschillende vormen, opstellingen en kleuren

Ook leverbaar
wijnrek