12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandplank Santorini: trendy opbergruimte aan de muur!

Wandplank Santorini heeft een eigentijdse vormgeving. Hierdoor valt de wandplank altijd op. Deze trendy wandplank uit het woonprogramma Santorini mag daarom ook echt gezien worden. De wandplank is ideaal voor het uitstallen van leuke woondecoraties, maar kan ook heel erg praktisch zijn. Zo kan je bijvoorbeeld ook je boeken opbergen op deze wandplank.

De wandplank kan worden geleverd in vier verschillende kleuren hout. Dit hout is duurzaam geproduceerd en heeft een warme used look.

Santorini is onderdeel van een woonprogramma met dezelfde naam. Dit is een woonprogramma met een natuurlijke stijl. Deze stijl wordt gekenmerkt door houten meubels en de kracht van eenvoud. Hierdoor komen de authentieke eigenschappen van het hout tot hun recht. Santorini bestaat uit verschillende soorten kasten, tafels en wandplanken.

Wil je weten hoe Santorini het best past bij jou in huis? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van dit woonprogramma? Kom dan langs bij ons in de winkel. Hier kan je bovendien inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

269,-
ARTIKELNR.: 9065516

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Wandplank Santorini
materiaal: Massief/ fineer eiken
kleur: Castle Sand
afmeting (hxbxd): 28x120x25cm
uitvoering: kleur Castle Sand

€269,-

Merk: Henders & Hazel

Opties
Santorini is leverbaar in de kleuren Castle Clay, Castle Sand, Castle White en Vintage Natur White

Ook leverbaar
bergkast
eettafel
vitrinekast
highboard
boekenkast
salontafel