12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandpaneel Amboise: vintage voor aan de muur!

Wandpaneel Amboise is een houten paneel waarmee je jouw woning mooi kan opfleuren. Amboise heeft een klassieke look met een vintage sfeertje. Door zijn witte kleur is het ook goed te matchen met een hele hoop verschillende interieurstijlen.

Wist je dat je Amboise ook kan combineren met twee andere wandpanelen van het merk MUST Living? Chambord en Versailles lijken namelijk veel op Amboise en passen daardoor heel erg goed bij elkaar. Hierdoor behoud je de eenheid en rust in huis, maar kan je houw woning wel met meerdere woonaccessoire aankleden!

Wil je weten hoe Amboise er in het echt uitziet? Ben je nieuwsgierig naar welke andere woonaccessoires goed passen bij dit wandpaneel? Of wil je eigenlijk iets heel anders aan de wand? Kom dan langs bij ons in de showroom! Hier vind je een groot assortiment aan onder andere woonaccessoires. Door deze te vergelijken zie je meteen wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

99,-
ARTIKELNR.: 9004524

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Wandpaneel Amboise
materiaal: hout
kleur: wit
afmeting (hxb): 67×67 cm
uitvoering: ML 410939

€ 99,00

Merk: MUST Living

Opties:
voor wandpaneel Amboise zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar:
Chambord
Versailles